Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rasplakat ce se kurave zeljine opet, kmecanje krece
SULTAN, IMPERATOR, BEG!
A vidi plasticne vijetnamske nejaci..hahahaaa...pa Zeljo vas izdr.ko 46-te u Kosevski potok....jedva ste opstali politickim ukazom i drugim kriminalnim radnjama(otmice igraca suparnickih klubova i sl,) a i sad opstajete zahvaljujuci SDA rezimu i suradnji sa okupatorima nase jedine BiH.....nikad,ama nikad necete biti ni Z od Zelje a kamoli sta drugo.....aj sad skacite po Kobiljoj Gloovi.....!!
Šteta, šteta sto nije mladji da ode negdje van i zaradi za ostatak života!
imao je dobre nastupe protiv gabele granicnog prijelaza...
NAPRIJED SARAJEVO, U SVEMU. SAMO RADITE I GRADITE. POGLEDAJTE MOSTAR GDJE VEC 12G VLADA ADEZE I NA STA LICI: PUN JE SMECA I PRIMITIVNIH KATO.LIBANA U TRENERKAMA. FIRME SU PROPALE, AERODROM PRED SRECAJEM, VLADA ADEZE JEDNOUMLJE!
Brat Merso Ahmet, pred'o im rahmet. YOUR DEFENSE IS TERRIFIED MERSO'S ON FIRE !
Ahmetović je toliko borben da se morao upisati u strijelce i protiv Atalante 0:8 LOL
Kako simbolično, kad su ukrali titulu Zrinjskom 2007. namjestili su Hadžiću u zadnjem kolu da postigne 5 golova i prestigne Adilovića na listi strijelaca. Sada namjestiše Ahmetoviću tri gola protiv Tuzla Cityja da prestigne Krpića koji je davno napustio ligu LOL
@IceBlue ti si pacijent
A i Želji za 2. mjesto 😊
CESTITKE SA 😉
JNA Avioni koji su raketirali i Hrvatski Vukovar i ostale gradove, nakon raketiranje slijetali u Podgoricu i Mostar i tu su servisirani od strane firme VI SOKO d.d., kojom je u to vrijeme rukovodio Dragan Čović. Kmecite kamenjarcii jb vas drug covi.c