Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dugout-online.com Registrujte se i ziagrajte ovu odlicnu menadzersku igru!:)
kol\'ko kretena, oooooooooooo, kol\'ko kretena...
ovaj turcin igra za njemacku zato je dobio ovoliko bodova...a nije nista posebno dobar!!! gledao sam ga i on je druga liga u poredjenju sa DZEKOM
pa musliman vam je ovaj mesut
sutra namah organizovat demonstracije pred njemackom ambasadom i ponijet zute trake oko ruke sto nisu izabrali dzeku zato sto jue musliman BIH4EVER!
http://www.youtube.com/watch?v=ZFaDzZ-OzLM
Logično :D Napokon jedan relevantan podatak, šta igrači misle, a ne novinari koji pišu svakakve gluposti kako bi narod kupovao njihove novine...
sad lafo svi nogometni strucnjaci ovde ?
DZEKO JE TARABA LJUDI SVATITE DA NEMA MISIMOVICA NIKADA GOLA NEBI DAO I CIRO KAZE BOLJI OD ZLATANA HEHEHEHEHEHEHE! IBRA JE BOG DZEKO MU NI KOPACKE NE MOZE CISTIT !
pa normalno da nije u top 5 ,nije ni zasluzio. mislim da je olic trebao biti medju 5 naj, ali svakako Ozil je bio najbolji.
Kako sam im nabio KOMPLEKS!
oj gleaj hipije hahaha, ko veli \"necemo dzeku kad bi crkli\" \"uzet cemo hipiju\"
pa i Mesud je nash :) braca muslimani
KO NJIMA DADE DA BIRAJU A DZEKO NAJBOLJI OD NJIH SVIJU DAO GOLOVA KOLIKO SU ONI ODIGRALI UTAKMICA