Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovim su oni sa svjetskim prvenstvima i završili...
Sijje agresivne fanaticne... koja je to samo stoka zatucana... al ljudi misle da je Iran miroljubiv narod... a fanatici i smutljivci u dvijetu da ih nema gori... sano podataj da imaju svoje placenike u bosni, srbiji, kosovu, makedoniji i hrvatskoj da se siri sijjizam prevodi literatura. s kojim ciljem... sto nema vijetnamskih skola ako je to slucajno.
Sve južnije od Crne Gore = stoka
Tako je to, gdje god živi primitivan, glup i zaostao narod, gdje su ljudske i karakterne osobine na najnižoj mogućoj razini. Možeš i život dati za društvo, za opšte dobro, da državu… ali opet ćeš biti lopov, prevarant, nesposoban i slično. Čak i u daleko razvijenijim državama svijeta postoji ova vrsta degradacije, ali u toj mjeri minorma da se i ne primjećuje. Plemenski narod i to ti je.
Tužno , sa 23 godine da se oprosti od reprezentacije.
lijepo im covjek reko, svoje kompexe lijecite na nekom drugom mjestu :)
Pitam se šta si ti komentarisao kad se razni BH reprezentativci nisu odazivali na pozive.
@Hipoteza suvisan komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (2)