Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve na stranu, ali zaista mi nije jasno odakle tim Bavarcima tolike pare, i takav klub da imaju? Mislim ono kad ih vidim kakvi su, lijepi ko lopovi, arogantni. Hajde da je bilo koji drugi dio Njemačke, ali Bayern?
Gdje zivis drug, Bayern je prebogat zbog navijaca i jedini klub u Europi zajedno sa Arsenalom koji godinama posluje u plusu, ne daju sakom i kapom lovu i kupuju pametno, Vratice oni Salihamodzica, kad se drugi sportski Direktor pocne rasipati lovom, a to Bayern ne voli nikako
Šta hoćeš da kažeš za Minhen? Kapitalistički centar Njemačke pa i Europe je oduvijek bio jak naročito sada. Opet su uspjeli da sačuvaju tradiciju kluba pa im igraju Švabe a ne guraju neke brazilce i ostale gancije
Kahna su dugo nagovarali da bude to šta je bio, a Salihamidžića je postavio Henes. Kad je bio čak uspješan kao TV komentator, pa je naravno ljut. A Hasan nije imao više šanse ostati ako je Henes rješen, kojemu Klub daje svu odgovornost za postavljanje ove dvojice. TAko da Henes izgleda nije bio na proslavi prvaka prvenstva. A Hasan je napravio najpametnije što je mogao a to je da se raziđu u dogovoru.
E moj Džošua...tako i nama ovaj tvoj mjenja Izborni zakon u izbornoj noći :)
Kimmich jedini nije na ig kačio objave proslave titule baš čudno.