Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voljeli ga, ne voljeli stvarno je dobar. Gledao sam kako je sudio Fener i Benfika i bio je odlican. Koga jos boli *** kojoj regiji pripada.
imam pitanje da li turska i slovenija pripadaju balkanu? ako da pogledajte najbolje sudije iz tih zemalja i vidjet cete da sude polufinala i finala lige prvaka. sto znaci da su oni najbolje sudije u evropi a ne ovaj. : Damir Skomina, cakin itd...
Vidi Senne, para iz ušiju zbog žutog kartona :D
UDARA LI OVAJ GLAVOM IGRACE?
Kako pročitah ovo sve što je rekao i način na koji je rekao, nekako bi mu više stajalo da je književnik a ne sudac... :)
Po meni malo napuhan sudac. Ove godine sudjenje u Europi je cisti prosjek, cak ispod toga. Ocekivao sam od Cakira da ce biti otkrovljenje sezone, ali nista od toga. Medjutim, cinjenica da sudci sa ovih prostora ulaze sve dublje u UEFA takmicenja, (Mazic, Strahonja i Bebek su sudili nekoliko utakmica LP). BH sudci (Pilav i ekipa) nekoliko u Europa ligi. Medjutim, daleko je to od svjetskoga nivoa
a dajgle prstica