Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo @@dado...sve si ti to meni extra napisao za Real,a haj mi objasni zasto je ispred Man Utd?Sjeti se samo da je Man Utd osvojio Carlington cup,bio 2 u engleskoj ligi,bio polufinalista Lige prvaka...izgleda ipak da je tabela besmislena! ;)
Šta je ove godine osvojio Real Madrid. NIŠTA. Osim da je doveo milijunska pojačanja. Ispast iz kupa od trećeligaša, u ligi prvaka ne proć u četvrtfinale već GODINAMA, a prvenstvo uzima Barca. Dok je Werder bio finalist njemačkog kupa, 2. u njemačkoj ligi odmah iza bayerna i opet je u njemačkoj ligi i kupu došao dalje od reala u španjolskoj. Ne mjeri se bogatstvo kluba nego uspjeh iz prošle sezone, a real ga baš i nema.
Lijepa vijest, mada se zna da je najbolji zrinja u ovoj državi. Pozdrav iz jedinog grada u kojem se još igra europa.
a cime je barcelona zasluzila da bude ove godine ispred bayerna??? osvajac kupa i lige, vice prvak lige prvaka je vise nego barcelona ove godine. a sto se tice werdera,fulhama,...besmislena tabela.
O ozbiljnosti liste govori cinjenica da su Fulham,Atl Madrid i Werderi ispred Man Utd i Real Madrida...a za ovog sto kaze da i treba Fulham ispred njih,de mi reci,cime je to Werder zasluzio da bude ispred njih?
Ko i uvijek, lista glupa ko noc... Samo uso da provjerim dal su sta pametnije skontali ove godine, naravno nisu...
:)
[quote]Kojih bolan rezultata. Jedno u 30 godina su stigli malo dlaje u Evropi i odna u top 10. Ovo ne da je smijesno nego je zalosno. Nije mi jasno sta je to ova Roma osvojila ili postigla pa je ovoliko visoko plasirana. [/quote] Potpisujem!
Kako to da nema ŽELJA? Oni imaju veoma zapažene rezultate ove godine, dva poluvremena bez primljenog gola. Šta kaže Pipo?
Kojih bolan rezultata. Jedno u 30 godina su stigli malo dlaje u Evropi i odna u top 10. Ovo ne da je smijesno nego je zalosno. Nije mi jasno sta je to ova Roma osvojila ili postigla pa je ovoliko visoko plasirana.
Radi evropsih rezultata, nije smijesno,tako i treba bodovati a nije po bogatstvu klubova.
cuj Fulham ispred Man.Utd-a. Smijesno :D
I Torpedo biljezi napredak: 1002985. (1002999.) Torpedo (BiH) -2,0 boda.
HEHEHEHEEH 301. Munibeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!