Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno.Zeljo je klub koji je osnovan od radnika,gradske raje i to prije skoro 100 godina..!! Pa nije Zeljo plasticni klub ko Torpedo koga osnovase guzonje politickim dekretom i hapsenjem igraca Zelje....pa u koga ulagati nego u pravi gradski klub,jedini klub sarajevske raje,radnika,studenata...GRBAVICE RANO LJUTA....!!!
Hrvata
@sauberland sve si fino nabrojao osim onog "gradske raje",ali posto si moj sugradjanin onda cu stati na ovome. PS ne moze klub biti istovremeno osnovan i od radnika i od gradske raje, pogotovo ne 1921 godine. Zeljo je cisti radnicki klub sirokih narodnih masa a to nikako ne ide sa gradskom rajom. Mozda da malo pitas ove stariju raju,a ja spadam u te :)
Vietkong na aparatima
Taman septembar 2021. za 100. rođendan 😍
Sadaka United, "radnički klub" iznad" režima, partija, politike"... Al' u žutu... Miljenici svih režima otkako postoje, na mitovima utemeljeni.
kme kme kme
odjebite tog Konakovica od kluba pa KK Bosnu je unistio
Grbavica baza 🔵🔵🔵
Neka Konaković iz vlastitog dzepa finansira stadion nekog kluba. Sto ne podrze izgradnju IT sektora i ne oslobode freelancere poreza?
😡Kako...... 🤣
Fino je sve to al' dok jevovaj Ustamujic i onakvi u klubu Zeljo nece stati na nige sigurno.
Država Željo 🚄⚽️ zasluzuje stadion euro standarda To je institucija beha nogometa sa najvise navijaca u BIH. Da ne bi Zrinje danas bi bili najtrofejniji u trojeglavoj BIH
Morali smo srusit Zeljanu ali navijam u Lavoru🛀 za 🚄⚽️🐕💙
Jel se beha institucija 🚄⚽️🐕 oporavila od Bilog Briga?
@as123987 Jesi se ufurao, pa zar je moglo biti drugačije nakon četiri kola bez pobjede? Zaboravljaš da ste vi i Divovi Saveza mezimci, ne smijete u donji dio tabele LOL
Dzaba nikad necete imati stadion kao sto je Rajko Mitic ili onaj u Skoplju, 10 puta bolji stadioni
Jedva čekam da se završi južna tribina i da konačno cijeli sjever pripadne Pitarima na derbiju. Kad se sastave Horde, Pitari i ova gospoda sa Zapada, tamam će da napune Sjever na Grbavici LOL
Imas li prigovor za derbi u Mostaru?
Josip Broz Tito ❤️