Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocu i ja u Evropu, place majci PITAR mali! Sto me rodi nesretnoga, sto me odmah ne pobaci, jer dozivjet nikad necu, da budemo mi prvaci ?! Sto me krivo ti nauci da zavolim bordo boju? Zar da Zeljo godinama unistava mladost moju ?! Ostaricu necu znati, sta je radost sampiona, uvijek tuzan vracat cu se sa kosevskog stadiona! Kako majko da provedem ovaj zivot u veselju? LAKO SINE, PUSTI SUPKE I NAVIJAJ TI ZA ZELJU!
Jel sad Sarajevo ide u Siroki?? ako ide super je onda onima gore netreba vise bodovi mogu i pustiti za pare normala( a Hercegovci i pare jojjjjj) nek samo da oce i Sarajvo ide u evropu,samo da nece igrati za Zelju, hm Hercegovci da nebi bilo ko da vise?
SARAJEVO -borac 3:1. idemo u cup uefa TRAVNIK -seljo 2:1 hahaha
sta je ovo nesto danas kasnite
Hajmo,sta se ceka,-rezultati danasnjeg 26 kola?????
Eki i ja bi voli " J" o . Pravopis vam je zapanjujuci gospodo Shiptari, pardon pitari... Igramo se prvo malo skole, pa cemo onda o sportskim aktivnostima..HaHaHaHaHaHaHaHa... Bez Daljnjeg samo imigranti navijaju sa F.K. SARAJEVO !
ja muje glupana
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOO SAMPIONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
sejla pusi kurac
hordas kolko ja vidim na tabeli je Siroki prvi a ne Sarajevo,a ija bi volijo da smo prvi al ovi su vec osigurali 1 mjesto.
U subotu ceu pokazati da je derbi sa strumfovima bio samo los dan, jer u zadnje vrijeme sve velike ekipe gube od nekih prosjecnih amaterskih ekipa.Sada je naj bitnije razvalit (po)cetnike. A strumfovi se netrebaju nadati dace ne kraju prvenstva imati isto bodova kao i nas sveti klub SARAJEVO. SARAJEVO SAMPION OOOOOOOOO
zeljo do groba the maniacs ch willa
SARAJEVO CE OSTVARITI PLASMAN U KUP UEFFA,PA CEMO ONDA VIDJETI STA CE ZELJO.
Perfektna situacija ce da bude ako Sarajevo bude na "2 poziciji" sa istim brojem bodova kao Zeljo. To je po defaultu Zeljino drugo mjesto zbog medjusobnih omjera :)))
nazalost, travnicani nisu pitari al im gori pod nogama zato moraju uzeti bar bod od zelje