Uživa u provodu
78

Nainggolan u novim problemima nakon što je opet u jutarnjim satima bio u noćnom klubu

Klix.ba
Radja Nainggolan
Radja Nainggolan
Veznjak Intera Radja Nainggolan opet se našao u centru pažnje nakon što se u jednom noćnom klubu provodio do ranih jutarnjih sati.

Nainggolan je i u Romi imao problema s noćnim izlascima, odnosno takav vid poroka nijednog trenutka nije želio sakriti i često je na društvenim mrežama prenosio atmosferu iz noćnog izlaska.

Iako su to na početku prihvatali, navijači Rome itekako su kritikovali Nainggolana zbog stalnih izlazaka, a sve je kulminiralo na novogodišnjem slavlju gdje je Belgijanac zaista pretjerao, zbog čega je veliki broj navijača Rome tražilo njegov odlazak.

Odmah po dolasku u Inter Nainggolan je postao ljubimac navijača, međutim, kao i u Rimu, noćni izlasci mogli bi mu napraviti veliki problem. Nakon što prvi meč nije igrao zbog povrede, a u kojem je Inter poražen, Nainggolana su fotografi snimili kako do ranih jutarnjih sati provodi vrijeme u noćnom klubu, što je fanovima Intera bio povod za veliki broj kritika.

Nainggolan je na Instagramu objavio fotografiju kako se vratio treninzima s ekipom, a poručio je da će na poslu biti spreman i da je sve ostalo "sra*e".