Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buhahaha, kakva propaganda, hajd sad svi svjetski mediji nek prosire vijest kako su ugrozeni u BIH.Vela havle, pa ko ce im sta uradit, oni se vise sami sebe boje.
Znaju Izraelci gdje su došli, nisu automatske puše tu bezveze :) Sama činjenica da BiH šalje (statistički) najviše boraca u Islamsku državu govori dosta za sebe ;)
@jedan Ma jao oprosti svjetski analiticaru, sta ima. Mozda bi trebalo pojacat tajne cifutske organizacije oko Fahdove na alpasinom. Mozda je i taj dzemat problem aa?? Iako je Sarajevo, brate opet blizu je to za neki belaj. ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Eto kakav je to pogan narod, gdje god gostuju tu su specijalne jedinice. Ja bih se od sramote isključio iz svih takmičenja...
Opet neke zavjere protiv muslimani, sve drugi krivi, muslimani žrtve, a? :D Jao bolješnjaci, jao jao jao
Pa gdje su ti Mevlidi kad je Papa bio? Nikakvih problema nije bilo. Židovi imaju takav položaj u svijetu, gdje god gostuje, posebne su mjere zaštite. Zašto? Retoričko pitanje...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Za ove koji mrze Izrael i Jevreje :) Ako koristite Voip (Voice over IP) Tehnologiju,zahvalite Izraelu.. Ako koristite Viber,opet zahvalite Izraelu.. Ako ste koristili ili koristite AOL Instant Messenger,zahvalite Izraelu.. Ako koristite Windows NT ili Windows XP znajte da je dizajniran u Izraelu.. Eto,prestanite koristiti navedene stvari,jer podrzavate Izrael,a to nikako ne zelite,bar tako govorite.. Sretno :)
Ma nije bas u Izraelu ali su to djela Zidova. Znaci,hvala, Einsteinu, Rubinsteinu, Newtnu,Zuckenbergu....spisak je podugacak....
Mogli bi mi i nesto nauciti od Zidovskog naroda. Oni su svi za jednog jedan za sve! Pomazu jedni druge! I vole svoju drzavu, rade za nju, bore se za nju, zive za nju...i ne kradu je kao mi sto ovdje krademo jedinu domovinu. U mnogome su nama slicni:okruzeni neprijateljima, a opstaju!
Bespotrebna pažnja se pridaje zločinačkoj bagri...
Volio bih da se hoće potrovat našim zrakom pa da nas optuže da smo im bacili nervni gas a ono Mittal Stil, švabo ;-)
Jos jedan simpatican podatak koji ne ide na ruku ljudima koji velicaju Hitlerovske ideje.. Od 855 dobitnika nobelovih nagrada,Jevreji su dobili 193 nobelove nagrade !
Ne prese*avajte
komentari koji velicaju hitlera...dotakli smo dno...
Ispratiti im himnu aplauzom i strpati pet komada,,, jedina i prava POBJEDA..,btw,,ne vrijedi se sa rogatim bosti,,, prerogati su,,alllloooo
Ne na prozor! Snajper tuče sa Lamele 24 sata! :D
Samo iskulirati papke. A oni nek se brinu. Dabogda ne spavali ni minute.
multietniĆari na respiratorima! :-)))
AdoSarajevo- nastavi ako imas jos sta osim jesti GO....A Ako si stvarno Ado primit ce te na nisan, ali nisi nego neki go.nar.
Oni se boje osveta jer znaju što su radili palestincima.U Palestini žive sve tri religije koje su i u Bosni i oni sve svoje repke poslije olimpijade u Minhenu ovako obezbjedžuju jer se boje scenarija sa te olimpijade.
stitite nasu djecu i narod sa ovoliko policije *ebali vas vise svi koji dolaze! mir njima a nama belaji!!!!
nemojte ljudi,Izrael je u Ewropskoj uniji moraju imat strazare :-) hahaha