Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akobogda uz pomoc dragog Allaha i uz tvoje znanje i umjece nadam se makar da ces dat idva gola nek ti je sa srecom nas velikanu.
Sa srecom Dzeko!
kako kaje nakav englez: tu bi or not tu bi, ili na našem bošnjačkom: sad il nikad.
jedna pjesma za dzeku :) kada dzeko vodi loptu tada se oblaci on je na terenu naj brzi naj jaci u 82goj minuti dzeko daje gol a sanjega lije veliki znoj sretno dzeko sve naj bolje:)
‎93-a je minuta. Sudija gleda na sat... Kolarov salje loptu do Phillipsa. Phillips, divan potez, dodaje Vieri.. Viera do Johnsona.. Johnson do Dzeke.. Dzeko vodi loptu po lijevoj strani. Vratio se skoro do centra po loptu. Dzeko, prelazi jednog, drugog, kako samo igra taj dijamant... Prelazi i treceg... Izlazi na golmana, sta ce uraditi!!!??? Potkopava loptu iiiiiiiiiiiii...... GOOOOOOOOOOOL!!! JEDDDDAN NULA na EASTLANDSU ZA MANCHESTER CITY... Edin Dzekoooo! Prva utakmica i prvi pogodak... Sa tribina se cuje manja skupina navijaca koji su stigli iz Bosne automobilima par sati prije utakmice: Pjevaju pjesmu BOSNO MOJA, a slobodno mogu da kazem da je i Sitijeva igra izgledala kao jedna divna bosanska sevdalinka... Dzeko je sve to prebrodio i donio pobjedu.... :D:D:D
Znaci jedva cekam utakmicu.. vec smo kod jarana sve ugovorili... ne znam sto, al imam neki filing isto da repka sutra igra... bokte O.o NAŠ ČOJK u EMGLEEEMSKOJ... :D Ti ne mozes da ne znas.. Al sam molim boga da ti ovi ostali proleteri salju dobre lopte... a ne ko onaj kloc Diego.. Eto Edine sine, pamet i glavu i bismiletom sutra... :)
Dzeko pokazi sta je BOSANAC i pokazi sta je BOSNA i aBd probusimo i SVRBIJu kad budemo igrali nekad protiv njih ;)
http://www.youtube.com/watch?v=D8Dd2Agvk5g sretno majstore
nemoj da se nadas dzeko molim te nego pobijedi igro sma kecaaaaaaa
utakmica je u 4 bice prenos :)) a ti džeko čuvaj se onih mesara što sa leđa lome potkoljenice i neće ti ovo biti kao u njemačkoj za male kontakte faul. ovdje ćeš morati na nosilima izaći da bi dobio faul zato sine džeko pamet u glavu i skočne noge ti želim
oko 4 ja msm
raja ,ukolko je utakmica ?? :D