Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuzla je uvijek bila dobar domacin ! momcima sretno i nek svaki zabije po jedan !
Brate,ti si mi naj draži od svih korisnika ;) Naravno,drago mi je što igramo u Tuzli,trebamo i u Banja Luci neku utakmicu napravit,to je moja država,ko se bude bunio,dobit će po nosu....
hvala brate uljepsao si mi noc ! evo pijem pivu i dizem ti casu :) naravno, svaki pedalj bosne i hercegovine je svih nas !
Tuzla je uvijek bila GRAD i dok nije imala taj status i tako i dobar domacin samo naprijed
Naravno da je bila grad. Status je samo slovo na papiru. Tuzla je, kako kazu, greskom izgubila status grada nekad poslije 2. svjetskog rata i niko se nije dovoljno zalagao da se taj status vrati do Imamovica.
Tuzla je grad i statusom i stanovnicima, jedna od ljepsih sredina i svaka im cast na tome
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tuzla je selo, a samo je novopećenim seljačinama grad.... prije rata je bilo pismenog svijeta a sada su uglavnom primitivci iz sjeveroistočne BiH koji su zauvijek promjenili uzgled, zvuk, miris, rituale i običaje Tuzle.... Poserem se na svakog ko misli da je Tuzla grad jer te seljačine očigledno nisu bile u pravom gradu... Tuzla je bila grad a sada se ne razlikuje od Kladnja, samo ima više seljačina.... Seljačina i seljak nisu isto....
Naprijed BiH!
Ne sumnjam da ce Tuzla osvjetlati obraz cijele BiH
na moju veliku zalost 13. koljeno koje zivi u ovoj kasabi. zadnjih 15 godina gledam kako jasmin imamovic iz islamovaca kraj brckog hara tuzlom kao da mu je babovina zbog cega je mojih 80% prijatelja i poznanika napustilo ovaj tamni vilajet u kojem je dobro samo imamovicu, njegovoj rodbini i jaranima, j*baljkama i onima kojih se plasi. raji koja pokusava napravit nesto znanjem i radom u ovoj kasabi nema mjesta. prvo trebas doooobro olizat cmar pijanom faraonu ili nekom od 500 krpelja koje je on uvalio u fotelje
Steta sto stadion Tusanj nema bar jos jednu novu tribinu. Bio bi puno veci kapacitet i ljepse bi izgledao. Kako god, dobro je da konacno reprezentacija igra i na njemu.
Sretno zmajevi i drago mi je da ce Tuzla da ugosti naš ponos i diku
hebo politiku. Zna li ko jel džekson prebolio povredu?
Zmajevi svakako zasluzuju najbolje uslove i prijem za tekmu,a iskreno se nadam da ce Tuzla pokazati veliko gostoprimstvo kada je nasa najbolja fudbalska reprezentacija u pittanju.
Can't wait ! :)
idemoooo zmajevi u nove pobjede, tuzla je uvjek bila za sport, dokazali su skoro i sa kosarkasima
Gradonačelnik! Ne pratite vlastite informacije. ;)
Ma to je smeće i napravilo da može dobit još koji mandat u Tz. Sad se uvlači ovim utakmicama raji, ali teško da će i ove izbore izdržat, ako se pojavi bilo ko normalniji. Jer dosad stvarno nije bilo izbora, od svih lopova ovaj je opet makar nešto za sebe uradio što je učinilo grad ljepšim, ali i siromašnijim.
nadam se da ce atmosfera biti slicna onoj sa kosarkaske utakmice...