Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po sadržaju teksta, mislio sam da ga poziva na džumu...
Treba para za džamije :-)
treba ćilime mijenjati...sad bi trebali na red doći perzijski...
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
sramota me sto sam rodjen u ovoj drzavi radi ovakvih ljudi
UPRAVO TAKO!!!!!!!!!
kome jarane,meni ili nacelniku :)? a tebi taj pseudonim ocito pristaje tom kraju :)! nemoj mi sta haturit i nemoj se srketit,al STVARNO ME JE SRAMOTA ......
Jadni smo mi kad je ovaj doktor nauka...
Nema šta ovde je sve Transparentno XD :)
Procitao sam pismo u cjelini. Iskreno, ne mogu da vjerujem! :o)))))
I jos puk'o NACELNICKI stambilj. :o))))))))))))))))))))))))
ja ne znam šta da kažem... Dugo ovoliki seljakluk i nepismenost nisam vidio... Prije svega, pismo "zvuči" gore nego da ga je pisao čoban iz vehabijskog pokreta... čuj maksus selam, džuma, namaz, wtf... Bešić je inače seljačina veća od Spahića, i to će vrijeme pokazati... A njegov "babo", kako nepismeni načelnik kaže, najveća budala u Srebreniku, ako ne i šire, "vjernik" koji je veliki dio života proveo u zatvoru i kojeg svi obilaze u širokom luku, kao i ostale retarde iz NGG :D A što se tiče načelnika, nepismena seljačina, kao što se vidi u pismu, čovjek koji je doktor nauka, magistrirao i doktorirao na čuvenom prijedorskom univerzitetu prije godinu dana, nakon velike pauze nakon završene više škole :) još uvijek ne vjerujem... ooooj džamija, namaz, selam, islam hahaha, na šta smo spali jbt...
Dobro onda za njegovog starog,koliko se sjecam prije 2 godine je pijan izgurao 8 auta s ceste.Ako je istina,cestitam mu.
tutorial sve o internet upoznavanju,lista mailova djevojaka koje zele da chataju.kako zavesti djevojku putem facebook i jos mnogo toga posjetite nas..... internetkazanova.blogspot.com
Sigurno nije platio hodzarinu pa mu ovaj javlja :D
Bravo za načelnika i za pismo! Ovdje se neki zgražavaju, samo ne znam zbog čega. Ah stani, pa zgrožavaju se kompleksaši, kojima je ispod časti pomenuti riječi poput "selam", "džamija", "Bošnjak" i sl. Svi vi koji se stidite onoga što jeste idite pa se prekrstite, imate nekoliko crkva, možete se zvati i Hrvatima, Srbima ili Nijemcima. Samo brate upiši tamo u dokmente i pravna država će vas ispoštovati. Ime se da promijeniti za svega 10 minuta. Odeš u lokalnu općinu podneseš kratki zahtjev i gotovo.
Ma nema šanse da je ovo istina. Ukoliko se pokaže, a vjerovatno hoće, da nije istina Omerović bi trebao tužiti klix, pa će ubuduće provjeravati objave.
Koji kreten ljudi dragi??????!!!!!!!!!
jaaaao koja sramotaaa, mene je malo bilo stid samo procitati ovo. a sta je sa "babom", pa je sada posten i castan covjek. prije nije bio? sta je reci? pio alkohol ili tako nesto, gluho bilo?
Bešiću živ bio ne daj im pare u ruke
KOJA PATETIKA, HLJEBE!
jasno odmah u džamiu zahvali Allahu na ferariju, i ja ću tako :D
ne znam šta je gore....jal ovo dupe-lizaćko pismo jal klix koji od ovoga pravi vijest :)