Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast
talenat nema sta bravo legendo
@Naslovnica1 a Dzeko? Bosnjaci se uvjek guraju u ulogu zrtve svega i svasta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Milo mi je što vidim da se naši ljudi nisu odrekli naše kulture, lijepo mi je kad čujem imena dječaka. Bog im dao zdravlje i da budu vrijedni i sretni a fudbal kako god.
svaka cast, ali Messijeve djecije klipove smo tek vidjeli kad je poobarao sve rekorde i kada se naosvajao svega i svacega..staviti u bookmark i cekati jedno desetak godina..
mali pojma nema
Neznam hocel izabrat Svedsku,Njemacku,Holandiju,Austriju ili nesto sesto?
Zavidna fudbalska inteligencija za sestogodisnjaka. Treba ga pratiti i razvijati
Milina ga je gledati!
nek ti dragi allah da snage i moći da budeš uspješan fudbaler.
messi je srbin
Tako se dijete od malena uci da nosi dres BiH !
Samo da napomenem....za roditelje za ovakve talente pruzite im sve sto zele dok rastu nek se formiraju u profil profesionalca ....ima ce se kome obratiti na Zapadu za dalji angazman imace se kome obratiti.....sretno moji Bosanci, kad bude vrijeme da se jave ovdje da uplove u fudbalske visine...! . http://www.transfermarkt.com/intern/impressum
''A sve je počelo slučajno, što je obično predispozicija za velika stvari...'' - Još jedna epohalna rečenica na klixu....
Podsjeca na Pjanica, Hajrovica a bogme i na Messija u jednom. Nek prica ko sta hoce, tako je kako je. Puno zdravlja i mirne glave u buducnosti :)
hvala ti ratko i karadžiću što si nam pomogao
Više i od Ramiza Zmaja?? :v
Za Elmedina...Respekt i sa srecom...Al za ....ovo YouTubeu.......nemam rijeci.....ha ha haaah.......!
Meša zovi ga u reprezentaciju...