Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOGLI SU STAVITI ZASTAVU BIH GOSPODA U BIJELJINI
prava stvar u ovoj napacenoj zemlji
falim te boze nesto pozitivno samo jos da organizator nedozvoli nekim idiotima od navijaca da pokvare ovaj pozitivan projekat.
Konacno neka vijest o ovome turniru. Organizatori su napravili odlicnu stvar. Usli su u zvanicni Uefin kalendar za mladje kategorije, dobili licencu, coca-cola im sponzor, sportklub radi prijenose, Lisac iz Aba lige je suorganizator. Odlican im je marketing ali to nesto medijima nije interesantno. Da se radi o neki losim stvarima, politici i sl.danima bi se pisalo a cim je nesto dobro to se nekako preskoci. Po kvaliteti u ovom uzrastu uvjerljivo najbolji su Dinamo i Partizan. Dinamo u Hr je uvjerljivo najbolji a u Srb na prva dva mjesta su Partizan i njegova filijala Teleoptik. Steta sto ni Dinamo ni Partizan nisu dosli u najjacim sastavima jer Dinamu dosta igraca igra trenutno na Euru u Bugarskoj a Partizan je doveo godinu dana mladju generaciju. Ali to je sansa za druge timove, mozda za tuzlansku Slobodu, prvaka Bih u ovoj generaciji.