Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upozorenje: Klix mi je upravo obrisao prosli profil jer sam napisao da mi je cudno to sto cenzurisu komentare protiv LGBT, dok ignorisu komentare koji su upuceni protiv Bosnjaka, Islama i svega ostalog. Nacionalisticki komentare ignorisu a komentare protiv LGBT cenzurisu a kada im upadne policija iz RS-a i zaplijeni svu opremu onda nama placu o slobodi govora i kako su ugrozeni. Ocekujem ban uskoro :)
@stajeslobodagovora u biti bi trebali brisati sve komentare koji vrijeđaju bilo koga na bilo kojoj osnovi.
Jako domisljato. Na navijackom nivou.
Manijaci se bave paradom a mi ipak fudbalom,
Prvi put da se srbi i bosnjaci u necem slazu!!! Zajednickim snagama trebamo zaustaviti tu bolest!!!
Prije ce ti biti prazan stadion nego sto ces nesto zabranit.
Bice gusto paraderima haman 🤣
Znači nož, žica, Srebrenica...skandiranje Mladiću, Karadžiću, Praljku i ostalim ratnim zločincima kao i pozivanje na ubijanje balija je sloboda mišljenja i sloboda izražavanja?
Bolesnici islamisticki. Ima istrijebit!
samo popusit cundalu mozes
Baš je pederski bilo zabit tri puta grupi navijača iz Bruneja. Je l' to čuveno Sarajevsko gostoprimstvo?
IMA ZABRANIT' ovakvo navijanje.
šaljite ih u srbiju kod premijerke ane brnabić
@b.hodzic ovo je replika Trump2020!
primitivizam, upravo ono što smo i očekivali od tzv. navijača
Mi kao grupa ćemo se regularno sastati i doći najregularnije da rastjeramo te poremečene ličnosti, niko im kriv nije, sem poremecaja hormona, izumrlih moždanih čelija zapravo njihovih Gena. Niste dobrodošli da unaprijed znate !!
Buši hahahaha, Buši hahahahha, Buši hahahaha .....
Seljaci!!
Seljaci!!