Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna ideja,sve pohvale.mislim da to Zmajevi zasluzuju.Samo naprijed...
@ atomski top Za tebe nista nema vrijednost i smisao osim puni djepovi novca ,inace tako razmisljaju pristalice ovih sto nam vec 20 godina ruse drzavu..
Pa de reci Tope po cemu je losa ideja? Ajde oglasi se i daj malo da vidimo na kojoj ti frekfenciji mozak radi? Psovke si magistrirao to smo vidjeli, pokazi jos neke talente...
nasim navijacima se treba osigurati svaki vid zastite u Brazilu, valja ostati tamo mjesec dana, do finala :D
da, i ovo je upravo dobra stvar koju radi Ministarstvo vanjskih poslova, i treba ga pozdraviti!
Jer u Brazilu nije nimalo bezopasna situacija, mada ce biti mnogo sigurnosnih provjera, ali opet je dobro da imamo ministarstvo i tu BH kuću koja će nam moći pružiti svaki vid pomoći hiljada kilometara od naše zemlje. Pozdravljam potez MVPBiH
Zasto bi iko pomislio da su ovdje radi o tome da Lagumdzija nesto krade ili SDP.Pa to je nasa drzava,ovo je sasvim normalan cin pariotizma i pokazivanja da je stalo do naroda.Skupa cemo se tamo borit za naciju,nasi igracima ce biti potrebna podrska,sa ovakvim necim ona postaje realna.
Ima da se nasi igraci osjecaju kao kod kuce usred Brazila,Odlicna ideja koja zasluzuje svaku pohvalu.
Jako lijep gest koji ce mnogo znaciti za nase zmajeve i nasu naciju.Svaka cast.
Ovo je jos jedan od razloga da bude sto vise nasih navijaca u Brazilu, Hajmo Zmajevi!
Navijaci moraju imati sigurnost da u slucaju bilo kakvih problema mogu nekom da se obrate, zato e ovo dobar potez ... svaka cast ...
jbt, sta smo mi primorani citati jedne te iste postove od ovog Atomskog Topa???
Brazil je inace poznat kao jako problematicna drzava i svakako da nasim igracima i nasim navijacima treba neki vid podrske tamo. Eh sad jos da prodjemo grupnu fazu to bi bilo jos bolje :)
Zmajevi svakako zasluzuju sve najbolje i da ih sopstvena drzava podrzi kako zasluzuju, Lagumdzija je to ocigledno shvatio i svaka cast na tome!
Naravno da je ovo potrebno, najvise je potrebno nasim navijacima, jer s ovim nasi navijaci mogu osjecati sigurnost na tudjem tlu,!!!!!
Samo tako treba da se podrze Zmajevi,zivjela ideja bh kuce..
BiH u Brazilu... Prelijepo...
Svaka casta na ovom potezu, to su mjesta na kojima trebamo da promovisemo svoju drzavu!
Kad neki BiH građani imaju priliku da odu i bodre naše zmajeve, pa nek onda imaju i ovako nešto. Pohvalno u svakom slučaju. Zmajevi trebaju našu podršku!
situacija u brazilu nije bezopasna, pogotovo za strance. tako da ce ova kuca dobro doci svim nasim navijacima koji tamo budu isli, mada ne vjerujem da ce nas biti nesto puno. ipak je cijena previsoka :)
Treba napasti Lagumdziju jer pruza ruku podrske nogometnom savezu i konkretno reprezentaciji. To je ja mislim zadatak dezurnih kriticara da napadaju lagumdziju, al onda kad citam shvatim da traze od njega da doslovce nista ne radi jer onda su zadovoljni tek :D