Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heh, zasto se ti quuurcu od "novinara" ne potpises kad kopiras ovakve nebuloze. Iza ugovora izmedju PSG-a i Neymara stoji 225 miliona eura i to da ce Neymar moci i da zeli se vratiti, pa dobro koliko moras biti glup Spanac pa takvo nesto izmisliti i jos vise u to povjerovati?
Ovo su patke glupih spanskih tabloida. Nema od toga nista bez pristanka PSG-a ili barem da bankrotirani Spanci plate 220 miliona eura.
Ovaj zna kako uvijek biti u centru pažnje. Kao da je Kardašian. Kako vrijeme prolazi, njegaova igra stagnira i vidi on da nije toliki kalibar da može voditi ekipu do velikih uspjeha. A kako voli trofeje, shvatio je da je povratak u Barcu najbrži način do Lige prvaka.
On i amar osim pravi cigani ne zna se dal bi srali il pisali
A ŠTO AMAR SVEGA TI?
Pa lesiji se vracaju kuci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bili bi budale da ga vrate ...nikad kompaktnija barca nije bila
Hebo mater ovaj koda istovara kamione cimente ,pa u Barceloni istovaro manje za tri kamiona ,a u stvari ganjati je loptu isto ,ili u PSGeu ili u Barceloni.
samo sto te ne gledaju isto a u biti opis posla je isti. haha ovako te gledaju ko debila.koji je potrcao za parama kao i vecina haha samo.mi nije jasno kako neko ne zeli igrati sa Messijem..
Za koliko, 500 miliona?