Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da razumim sta je sa komentarima i navijacima. Svi smo iz istog grada, a kao mrzimo se nepojmljivo. Zasto nam/vam je vrhunac intelekta reci drugome "pusi k****, jeb** nest, spominjati necije majke,sestre,oceve...?! To nije navijanje,glupo je i primitivno momci. Ako Bog da idem veceras da navijam za Sarajevo, NE protiv Zelje. Poslije sa rajom u Zelju na cevape, jer to je zivot. Sretno svima i neka bolji pobjedi. A vi se zapitajte...
samo manijaci ostavljaju komentare.....prijete, podbadaju ovo ono a kad dodju HORDE ZLA....nas 2.500 vise se cuje od 5000 manijaka.....HUSREFE DA NAM BUDES DOBRO AKOBOGDA.....VOLIM SARAJEVO
Pa zato jer ste vi u jazbinama, ne smijete izaci na svjetlost dana, bordo salove sakrili ste u podrume, ne eksponirate se, nema vas po kafama, niko ne prica o Sarajevu, samo je Željo prava sportska prica... Iz godine u godinu padate na svakom planu, sve ste manji i jadniji udbaski klub... :)
100-ti, 101-vi i svaki naredni derbi je nas, hebo vas titula bez slavlja nad pitarima! Svi u napad jedan je Hase!!!
Suštinski, ovo je samo utakmica lokalnog karaktera.
Kakav ba spektakal, ovo nama obicna tekma, molio bi ove novinare da ne dizu puno Torpedo preko nasih ledja.
Prognoza danas: Iako suncano, u Sarajevu je trenutno temperatura na solidnih -9. Ponesite salove, mozda bude i hladnije, za svaki slucaj.
KEEP CALM I JEBI MALO SARAJ'VO!
DUPLA KRUNA, PITARIMA KURAC !
Tebe su godinama sexualno zlostavljali otud racku ti u svakoj rečenici.Jel sanjaš kačavendu kako te šamara chundarom svako veče :)
Homić dobro te je... :) Primate ga vi vec godinama, a usput i cuclate naravno... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubiiii ubiii ubiii pitareeee
ZEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOO
http://www.youtube.com/watch?v=tFXTbhVncpc
ZEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
do titule!!