Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno mu ovo nije trebalo, rekao bih čak da je sramota. Pepe je, nažalost, penicilin za Džeku, ne znam da li je ikad nadigrao ovog mesara?
Dobro je pao da nije pao on Pepe bi pao nakon 3 sekunde.
narcis gurnem ti mami kolac u p.
A komsija Ibrahim samo o Dzeki vaziii , preso bi u Juve al veliku platu trazi ,a konta nije do njega mozda mu ne da menadzer 🤣
Đžeki Čen mu nije ravan!
Nervira me sto tipovi poput Pepea i Ramosa mogu svakojake nedozvoljene stvari da urade, pa se izvuku i na kraju pobjede. Dzekin najbolji odgovor na ove provokacije bi bilo da je davao golove, ali izgleda da se previse iznervirao. Nadam se da je izvukao pouke za utakmicu protiv Grcke, tamo ce igrati deset Pepe-a.
Ko kad naucio u Italiji ... :D zna se kakvi su oni primadone :D
kad moze Amra da odglumi orgazam, moze i edin da odglumi faul :)
Sjetio se usred svadje da nije isključio šporet
BulevarNeosvojivih neće SDA talibani optužiti Pepea za genocid, nego tvoju kevu za gonoreju, zarazila je pola talibanske sirotinje koja ju je gu3ila po šeheru :)
Ova jajara bosnjacka je zrela za penziju, kao i svaki bosnjak idr mu glumatanje i laz dobri, pa bosnje su prodale veru za veceru i postali Muhamedanci, lazni prorok sto je imai 7 zenabi ziveo u kuci od ilovace, cista prevara..kao i bisnjacka izmesljena nacija
@moki Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
Samo da je pao odmah , pepe bi utakmicu sagledao iz svlačionice...ali dzeko kasno skontao da treba pasti!!! Bosanski inat !!
Ne može niko bolje od serva lagati, oni su tu predvodnici, to najbolje rade, lažu, kradu, pljačkaju, siluju .. takvi su servi, pucaju u nenaoružane i svezane ..
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
Džeko postao Džego?
oborio je teoriju o tvrdoći bosanske tikve