Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ove pjesme nazad se nesmje, nikom te ne damoooooooo ŽELJO ŠAMPION!!!!!
Nauci se pisati seljacino....pise se "srpski".....
napiste ko je zapalio. srbi su je zapalili, djeco draga da znate
cetnici, ne Srbi
@Free.... nisam ni rekao da oni nisu bili osnivaci, rekao sam ko je zapalio Grbavicu, srbi su je zapalili
sve se sjetim one ratne: Sarajevo gori, mene glava boli! Napravilo se, napravilo... od cijih para?
A koje to evropske utakmice? Nijedan talibanski klub nikada ne može da prođe fazu kvalifikacija za pretkvalifikacije.
što su ti kompleksi hahaha
nikom te ne damo!
Jel ja ne znam racunati ili od 1992 do 2017 ima 25 godina, a ne 21 godinu?
gazi sve cetnike sve su to pickice!!!
Izvinite al ispravite naslov. Ispada da se evropske utakmice igraju 21 godinu poslije pošto je zapaljen a ne 21 godinu poslije povratka na sadion i reintegracije. JBG de malo novinarske pismenosti, Srcu draga boja plava
Posto sam se nacitao glupih i odvratnih komentara,pitao bih cetnike i balije da li neko zna ko je autor ovog snimka???? Svako normalan zna sta se desilo u Sarajevu i Bosni i Hercegovini tako da ovi sto se nisu rodili u ta doba ne moraju da mi drze predavanje o tome sta je bilo i ko je kriv. Kako se zove covjek sto je ovo snimio svaka mu cast????
21Godinu poslije, 21 generacija prosla, stadion isti, ruglo u gradu, peru se samo pare na racun kluba, antitalenti igraju, o kakvoj evropi priucate, o stotom predkolu gdje igraju treceligaski timovi drugi drzava. Rodjeni ste u Evropi ali oni sto ih glasate su vas ubjedili da trebate biti pacenici.
Samo je jedna Bosna,vjekovima su je rušili a ona se uzdizala jer se imao neko da bori za nju..Bosna, bosna i ponosna
Ima boga zločinci,nadajte se kazni.
tako je.......svaki zlocinac se moze nadati kazni.....kad tad
na trenutak i pomislim da si sada neka druga
Navijac sam Sarajeva ali opet mi je zao i to iskreno ! Moj grad ;)
Zar se takve takve stvari uopšte trebaju naglašavati? Pobogu, kakve veze ima navijanje za neki klub za barbarskim paljenjem jednog dijela grada? Kome nije žao samo zbog toga što se u toj četvrti nalazi stadion nekog drugog kluba, taj ozbiljno nije dobar u glavi. Srećom pa mislim da takvih ljudi nema.
@Mr.Fundamental fakat
E moje Sarajlije, i kad pocnete zaliti za "pravim Sarajlijama". Vi ste meni dragi ljudi, ali nemojte zaliti za tm divljacima, koji su zivjeli sa vama i onda najednom otisli na okolna brda, svoj grad granatirati/spaljivati.....
Ma treba tebe u visine dizati odakle si se i skotrljao Rolling Stones-u.
@Vladimir71 Hoces da znas vlasino, "skotrljao sam se" iz ravnice o kojoj neka sarajevska "brdska" naselja mogu samo sanjati. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (49)
Jači od ratova, režima i partija!