Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE BIO OFSAJD ! 🇧🇦🇳🇬
Ja taj meč mislio deklasirat će ih Španija kad Robben i Van Persie rastaviše Španiju 😂😂
Leteći Holanđanin.
Golcina sto jest, jest
'The Flying Dutch'. Klasa. A zgoditak u fudbalu ne cini velikim iskljucivo nacin na koji je postignut, vec (sto bi rekli) i 'occasion' - spektakl, vaznost utakmice, renome protivnika i sl. To cini ovaj gol Van Persie-a istorijskim.
Možda i jeste od najljepih pogodaka ali u njegovoj LIČNOJ istoriji. U istoriji fudbala uopšte, ovaj gol izgleda smiješno jednostavan prema onom golu koji je Ibrahimović makazicama dao Hartu na utakmici Švedska - Engleska. Ali ne morate vjerovati meni, evo link, pogledajte pa sami prosudite https://www.youtube.com/watch?v=Ck5P30zC3Z0
ma ja ba :)