Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJILJANI NAŠI SA LJILJANKOM.
***u miša gledam ove stare patrick dresove, pa bolji od legeje 100%, jednostavno, plav dres bijeli šorc!
DathederV nije svjestan da i njemu a i istomišljenicima u Bosni dolazi kraj. Ne ove,ne iduće,ne one tamo ali za 5-10 godina i vas 30% riješiti se treba.
ZMAJEVI su ostali isti ! Borbeni i hrabri !
ma zmaj koji drži ljiljan u ruci, to je najbolje :D
sastavljena reprezentacija od domacih igraca tj iz domace lige..bilo je i pitanje dal ce bit dovoljno igraca na terenu jer je bilo tesko da se svi igraci sastave u tom periodu..uglavnom udaren je temelj......od glavasa do dedica..trebamo bit ponosni na njih
Ljiljani tada, ljiljani zauvijek !!!
Ale naše zlatne i mirisne kao ljiljani...
i u svemu smo takvi..poraz veci od pobjede..zato nam je kako jeste, treba se stimati na pobjede, inace..
Haloo ovo je bilo 1996. godine, dakle odmah poslije rata. Pod takvim okolnostima u Brazilu izvuć minimalan poraz je san snova.
Ma sve ok al ovog Muzurovica ne gumo nikako!!! Koji je to hoštapler i lopov!!!!!
Ovaj naslov zbunjuje... -.-
utakmica je igrana nedugo nakon zavrsetka rata, i igrati sa Brazilom je znacilo mnogo za nas.
@dinonid Jasno je šta želiš reći i baš zato je naslov kontradiktoran. Igrali smo protiv takve nogometne sile kao što je Brazil nakon svega što nam se izdešavalo i to je bila velika pobjeda za nas, veća i od poraza u toj utakmici... A iz naslova se da zaključiti obrnuto.
Zar nije trebao naslov biti "veća pobjeda BiH nego simboličan poraz od Brazila".
Pa valjda "POBJEDA VEĆA OD PORAZA"? Izgubili utakmicu i doživjeli poraz, ali je samo odigravanje utakmice bila velika pobjeda-pa bi zato bilo "pobjeda veća od poraza". E moj novinaru... Promijenite ovo...
'Pintul stavio Ronalda u dzep' :)
Gledaj ti lijepe zastave. A Bošnjaci i drugi probosanski Bosanci umjesto da je i dan-danas forsiraju, oni prihvatili ovo nametnuto sranje u bojama.
UVIJEK LJ I LJ A N I - NIKAD ZMAJEVI !!!
ovaj dio teksta mi je najjaci "Uz selektora Muzurovića, putovali su još trener Mustafa Hukić, Džemaludin Mušović, Ivica Mioč, sekretar saveza, doktor Ismet Arslanagić, Mehmed Spaho, Fuad Krvavac, Sulejman Arnaut, Edin Hodžić, snimatelj Emir Haćimić te novinari Senad Hadžifejzović i Sinan Sinanović. "
Nostalgija
reprezentacija je dio identiteta svakog Bosanca. ovo su uglavnom izvještaji i stranih medija. to se vidi.