Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovome se vidi da mnogi treneri vide veliki potencijal u reprezentaciji i znaju da mogu da se plasiraju na EP.Ja bih jos samo uveo klauzulu,ako se ne plasiraju,da nema nista od otpremnine.Tako da im ovaj los start ne bude izgovor.
Ja mislim da oni vide priliku da dobro zarade Ne spominje se kvalitet tih aplikanata tako da cisto sumnjam da se svjetska trenerska krema takmici u tome ko ce nas odvesti na EP Najverovatnije je vecina ponuda tipa A. Osim i onaj Saner nekakav
NEVJEROVATNO JE DA OVAKO GLUP KOMENTAR IMA OVOLIKO PLUSEVA,kao prvo kad vidis imanea kandidata uskoro ce ti biti za sta su se ti ljudi prijavili,nekad kad je selektor imao platu 5 hiljada km,morali su ih moliti da neko bude selektor,sad kad je plata 60 hiljada onda odjednom svi veliki patriote.A o kakvoj klauzuli glupane pricas,teleca glava usrala kvalifikacije i dobice uredno ostetu i da sad neko ko mora pobijedit maltene u svakoj utakmici do kraja da bi se plasirali,ucjenjujemo necim i kojekakvim klauzulama.Kakve god uslove je imala TG takve uslove treba imati i drugi selektor koji sigurno ne moze biti gori od njega
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Felix Magath!!! on bi mogao mozda jedini stranac proci, ili onaj zekeroni ili kako vec,ali Svabo je svabo... sadadjivo sa dzekom zvao bi i misketa, i to bi bila prava ekipa...
sta ce zvat misketa, miske ne moze odigrati 15 minuta utakmice
ma taman 15 minuta ma zvao bi ga vise kao pomocnika nego kao nosioca igre.
ovdje je problem sto niko nece da kaze iz saveza kojim kriterijim ce se voditi pri izboru. Da li ce rezultat i imidz trenera u svijetu fudbala, njegovo znanje biti presudno ili ce to da bude znam pet clanova odbora i to je to. Realno sam se razocarao u pricu halihodzica, i on zahvaljujuci uspjehu sa alzirom mislim dozovotno uzivat ugled u svijetu fudbala. nek uzme drugi klub i nek da ostavku ili nek ga otjeraju molit ce on savez da ga prime i da mu daju koliko oni zele, jer se kredit u nogometu brzo trosi. U njemačkoj je magath postao u neku ruku predmet sprdnje, narocito kad je otisao u fuhlam i ispao iz lige, mateus je osoba koja je uradila posao kao igrac ali je los trener, uzmite skolarije, prvak svijeta , finale eu sa portugalom i na kraju jedna utakmica svijet od njega napravi nenalicu. Vahid bude li nastavio zivjet od slave i isticati kako mu je zbog uspjeha sa alzirom cijena porasla isto se moz desiti
Prijavila se i Papetova zena,pod djevojackim prezimenom!Bila bi bolji selektor od cojka,ako ne bi slusala telece sugestije!
Ako izaberu Srbina ode Borce .Ako bude Hrvat od Piplica .Ako bude Bosnjak ode Baljic .To je zasigurno nacionalni kljuc na prvom mjestu i opet Banjaluka navija protiv BIH a i zapadni Mostar .
doce neki uhljup ko sto sam reko,tipa onaj nekakav šener za kojeg sam prvi put cuo ovdje.zivi bili pa vidjeli
ko da gledam cirkusant Ciro se vraca nazad
Andoro strahuj, ko god da bude trener :D
bosanac bb,ocigledno da nije glup komentar dok ima vise odobravanja(lajkova,kako zelis),nego tvoj.Normalno da nece odjednom objaviti sva imena,isti ovaj klix je objavio da su se prijavili Trapatoni,Magath,Matheus,itd.Eto njima je bas stalo samo do para,ni docega drugog.
Brazzo-u Salihamidžića za selektora!
Vidi dislajkeva... ccc
Ija ssam predao pa bude, bude.. samo nek se radi.
Prosinečki :)
Dobro došli na naše novo radno mesto. Džasmine, dira me Hakala...... Samo da ne bude na nivou Hamuš & co. Koliko i kako se može, de pametno. Narod napaćeni nešto od vas očekuje, da se bar malo raduje, ako je moguće.
ako bude ko Hamus bit ce super!
Bar se nadajmo da će izbor za Selektora biti adekvatan i učinkovit!
Poslo sam i ja svoju aplikaciju, kakva je konkurencija mozda i imam kakvih sansi.
uglavnom 2 najbolja Vaha i Bajević neće a ko bi ovdje sa stokom radio