Odlične vijesti s Ostrva
0
Musić i Jusufović idu Džekinim stopama
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci, prelijepa vijest stvarnoo, da hoce ovako iz svakog naseg kluba bit , navijam za Slobodu ali treba nam talenata iz svih klubova da bi nam reprezentacija bila dobra.
slusaj MATEA dok god su svi hrv.ati u bosni nam zaposleni i imaju plate i primanja i plus jos beneficije iz hrvat.ske a svi na budzetu zbog nacionalnog ključa a ja bez posla i para...ja vama zelim Z.L.O i nabijem vas vise na onu stvar...MAJ.R.IZIRANI AL MOJ KU.RA.C JESTE MAJORI.ZIRANI AL SA NOVCEM U DJEPU...HAJD MOLIM VAS DA MI MU.SLIM.ANI BUDEMO TAKO KAO VI MAJORI.ZIRANI
AFERIM MOMCI, SRETNO
Mesanovic j najveci lazov i varalica,od kad je NSBiH...
licno poznajem ervina,i ovim putem zelim mu svu srecu i da ostvari svoje snove..a vi sto pisete da su dzaba otisli i tako to stvari pa sta barem ce pokusat..ispati se a vas ko sisa..ljubomorni sto nikad niste dobili takvu priliku..cc..momcii sretnoo..
Pare čuda čine! :)
Jel vam to kloc opalio zenske pa ga toliko mrzite
meni je uvjek mati govorila sine nas su srbi istjerali iz kuce,ali hrvati su gori od njih !!!!!!!!
O, ugrozena Matea, niko nije zeljan tvojih gluposti !
www.smjesne-slike.blogspot.com
šta na to kaže rošavi kloc.
a ti ne znas razliku izmedju \"nacijonalnosti\" i \"nacionalnosti\" seljacino ogavna
ni mi eskimi nemamo para :( samo sto za nas u bosni sve boli ku*ac ... svejedno volio bi da makar vi hrvati i muslimani uspijete, mi smo navikli bit sami i na zimi...makar se s vama ne moramo druzit sto jest jest odma mi je bolje :D
ti neznaš razliku između nacijonalnosti i vjeroispovijesti. ili to namjerno pišeš zato što ti ni nemaš nacijonalnost.
govedo, ovo je hrvatski portal. pogledaj ko je vlasnik.
idu džekinim stopama, znači još dva kloca.
Pazljivo Vas promatramo dugo vremena, Vase IP adrese, DNS serveri i portovi preko kojih ulazite na ovaj sajt i pisete neprimjerene postove analiziramo. Za sada najveci broj sumnjivaca je iz gradova: Sarajevo (Hrasno, Grbavica, Bjelave), Kakanj, Foca, Grude, Tuzla, Bos. Novi, Travnik!