Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljo ih u 15 dana 3 puta razvali, a sarajevo ne moze toliko godina u prvenstvu ...
moj Husrefe iako navijam za najvoljeniji klub u BIH naravno Zelju ipak mi te zao jer ako zaista mislis da ovi igraci Sarajeva mogu nesto vise od neke od neke prosjecnosti strah me da te srce ne opali cuvaj zdravlje ovi ne mogu ne znaju bolje
JELI TE STID HUSREFE IMALO
KAKO SI TI ZATVORIO UTAKMICU HODŽIĆ U ŠPICU NAPADA
JELI TE STID HUSREFE IMALO
Sve dok klubovi ne shvate da od regionalnog otpada nikad neće biti igrači i da bolje djece imamo do tada neće bolje biti! To je ba otpad koji ne može nigdje u ni u regionu igrati a naši klubovi ih dovode i očekuju od takvih propuha nešto. Da ih bar dovode dok su u formni nego ih dovode sa par odigranih utakmica u godini. Husref sekunde nije kriv, kriva je politika klubova što dovode ove parmake i olekuju nešto od njih.
ja im nedavno napiso da se ne dizu sto su dobili 3. postavu qarabaga i lupaju mi minuse
Skretnicari jel vam drago?
slazem se Husrefe,ali nama sve prolazi,kup,prvenstvo,kukesi,zeta...nama je dosta razocarenja,mada sa ovakom igrom nismo vise zasluzili!
Hrkljuš liga
E moj Husrefe
sve vam J...................X niste u stanju da izvucete.