Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Husrefe, šuti i budi sretan! Zbog krađe titule Zrinjskom 2007. Savez sada Baki vraća s kamatama.
https://www.nfsbih.ba/vijesti/apelaciona-komisija-3/
Husrice, haj reci što živ bio? Treba te u Zambiju poslat da vidiš šta su uslovi... Šalu na stranu. Što se ne pobunite protiv saveza, okupite se svi... Nego jok, ne smijete. Jedni druge imate u šaci, ucjenjujete jedni druge za razne muljaže koje ste pravili po utakmicama. A nama prdite o uslovima. Mrš!
Hajmo plavi aleeee hajmo plavi aleee pusite kurci.......
Husrefe, Željo ti vazda nabija komplekse... prvo sudija kriv, pa teren... sta ce sad sledece biti... SUDBINA KRIVA?
@XE:D kunem tti se da je dobio Zelju bila bi sasvim druga prica, njemu se deformise faca svaki put kada ga dobije Zeljo... pogledaj na YT
lako je shvatiti,kakva drzava takvi i tereni i sve ostalo