Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
sutra opet u ledza ili guzicu KITARI gledaju samo nek izaberu
pronasao se hahahaha
Vala Husrefr sereš, prošle sedmice kazes kako rezerve kurcu ne valjaju, danas ti dobri... Džaba njima dobra igra kad ih ne forsiras kad treba, Halilovic najjači u vezi u timu, ti ga na klupi držis?
ti ocigledno pojma nemas
Čestitam Husrefe, zahvaljujući tebi FKS igra najljepši i najatraktivniji fudbal u ligi. Fino si to uštimao, veliki roster igrača, odlično uigrano i najbolje spremni fizički u ligi. Samo da ne bude problema kad dođu lošiji tereni i da se ne ponavljaju reprize Čelika, GOŠK-a i Radnika, gdje se fulilo bruku prilika.
Vala , Sarajevo igra ubjedljivo najljepši fudbal u BiH ... Samo muljaža i nečasne radnje ih mogu sprijeciti da osvoje titulu. Svaka čast , forza Velež !!!