Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar trenera ne treba komentarisati. Tipicno
Ma dobro komsije glava gore nije jos nista gotovo ako ste ekipa i ako udjete spremni,maksimalno koncentrisani svih 90 minuta i brate rastereceni.Zelim ja vama komsije srecu u revansu i nisu ovi neka ekipa da ih ne mozete pobjediti.Sve se moze kad je tim ko jedan
Jooo šuplje, vazda 'vako. Ko god da igra... bili smo bolji nismo zaslužili poraz a zijaniš kod kuće 2:1...
Sarajevo bilo bolje vjerujte mi, ljudi poginuli na terenu, zaista bili bolji..falilo je 4 standarda igrača i malo znanja i sreće u završnici, ali igračima svaka čast na zalaganju..
moj musemocu, to je sve cundaraobicna .... vec je raja kazala ..pa kad bi od svih igraca u nasoj ligi napravili jednu ekipu ona ne bi parirala ni ovom BATE B. a tek nekome ozbiljnijem ... a ZASTO pa jer se kod nas vodi naprdjivacki nogomet ..naprdjivaci od trenera, uprava do igraca ....
Bez obzira na sve Sarajevo je trebalo pobjediti.
Sarajevo bilo bolje i zasluzili su pobjedu
Pa ljudi, pogledajte facu ovog trenera! 😂 Njegov fond riječi! 😂 Njegov naglasak! 😂 Red riječi u rečenici.... Trener mora pismen biti, pa sve ostalo. Ako ovaj Musa nabroji svih sedam padeža, skačem sa šibenskog mosta, kao onaj pametni bosanac.
..... jašta ste .....
Već je postalo degutantno da treneri krive igrače za neuspjeh, a Musemiću je to redovna pojava. Ako nema uticaja na dovođenje igrača, onda je sam kriv što pristaje na takve uslove.
Ma hajde ..niste se obrukali..
Uvijek će mo vas se, rado sjećati
Bate za dvije klase bolji,pod ručnom laganica u gostima ovi uvalili frljoku ali tvrde da su ubili Bate..pitarski mentalitet..
Gledam ti komentare, svaki negativan o Sarajevu, ostali na vijestima o Zelji....znaci mentalitet besposlenog balavca kome je Zeljo mozak izaprao i koji ni ocemu drugom u zivotu ne razmislja...ako si stariji od 18 godina, pocni ozbiljno razmisljati o tome da si zaostao, jer fakat jesi, trenutno si na nekom nivou 15-16 godina... P.S. Ne kaze se ocel, ne kaze se ljeb itd...
Husrefe rdjavu k**cu i dlake smetaju !!
moj Husefe morete li proc ikoga u Europi?? Da Europa ne pokloni trece pretkolo, danas bi bio uz tv