Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dao si ovu tekmu Husrefe.
Dupla kruna ide na Koševo ! 🏆🏆
Ramazan je, treba sve dugove očistiti, punac više nije mogao čekat
Pogledajte njegove izjave,bez ikakvih emocija totalno indiferentan ,vjerovatno uvjeren u titulu.E kada trener ima ovakav stav nije ni čudno što igraći ovako ponašaju.Ne znam ja baš nisam uvjeren da ćemo tako lako pobijediti Zvijezdu.A o bodovima u Gabeli ne treba da sanjamo.
@gooUser1552840539 sta pricas ti brate, ovdje smo dobre pare uzeli od azema. Klasika stavi kesu i tvoje je. titula i kup na kosevu. Dont worry broo.
Punac stigo
MUsemić se malo kocka sa titulom... E neka ovo bi mu baš bio kraj
Jebote lik cijelo prvenstvo ne rotira ekipu i u najvažnijoj utakmici on daje šansu pojedinim igraćima.
Seljacina glupi. Nije mi jasno zasto ovog jos uvjek debila drze na klupi nakon svih blamaza i uzimanja tala i dovodjenja menadzerskih igraca amatera. Dabogda ostali bez titule.
Pa Tuzlaci se za**baju sa Sarajvom kad im se digne hahahahhahah