Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al ce vas natrpat, stavljam kuću na hendi na seltik :))
Dragi Husrefe kakvog jednog ili dvojicu igrača,treba nam pod hitno 4-5 igrača.
Rezultat može biti upitan ,(ovakav ili onakav)ali samo je jedno neupitno ljubav i podrška za klub za koji se živi ,navija i voli.Možemo izgubiti 100-0, ali ćemo pokazati da znamo dostojanstveno gubiti ,a bogami ćemo se pobiti sa njima.SRETNO!ZGAZITE IH!
Granice postavljamo sami-na osnovu iskustva,znanja,predrasuda....A uspjeh najčešće dolazi kad tu granicu-pređemo ne znajući da ne možemo ili pak čvrsto vjerujući da MOŽEMO.Jedina stvar koja nas ograničava jeste naše razmišljanje."MOGUĆE"upita "NEMOGUĆE" Gdje živiš? Reče:U snovima nesposobnih.Možda ništa nije realno ali je sve MOGUČE.Sretno! ZGAZITE IH!
5 razlike Ce biti u Glasgowu, nazalost. e onda vi pravite spektakle
Pobjedili ili izgubili, treba napraviti lijep docek i navijanje na Kosevu.. Danas sutra da se barem nesto moze lijepo reci o nama
Baš ćemo im se suprostaviti sa Hebibovićem i kompanijom.
Ma jedan je Hus!