Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti slucaj i sa Zeljom protiv Celika bolji a dva boda gube.
Znanja... Ne moze biti da nemas srece 90 min...
Ovako govori pravi trener motivator. Nakon 8 kola i svega nečega 8 on jedva čeka da se odmori. Od čega da se odmore Husrefe?! Zato vole da igraju u Premier ligi. Para dobra a pauze višemjesečne. Svaka čast. Ovako se pravi šampionski tim.
Musemić; " još ja fino govorim sudiji da treba svirat penal za sarajevo i pokazujem mu naredbu iz saveza al on ni mukajet, pa majku mu ne možemo ovako pobjeđivat"
nisi puno glup
Sarajevo ko da nije Sarajevo nemogu verovat
Tim Sarajeva je na nivou rezervnog tima Slaven Belupa.
Sarajevo je jedno,a Željezničara ima kolko hoćeš.
Odlična igra, al’ po običaju nemamo završnicu. Gubimo dobijene bodove, što nam se često dešava nažalost. Igraj bordo bijeli !
ugasit ligu