Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja gledam nasu ligu kad zelim da se opustim, ko ce gledati vise one Engleze, umorim se gledajuci ih kako non stop trce i lopta se nikad ne smiruje. Nasu ligu kad gledam to je toliko stres free da je za me povjerovati, prava uzivancija, onaj pravi osjecaj fudbalskog gledatelja....a ne oni tamo placenici, dosadili vise.
Ovaj petrovic bas ima glavu krmka 🐖
šta kaže temerut trčati trčati
Ebo Vas ovo,pa covjece ovo je FUDBAL za uspavati gledaoce,pa Njemacke 3.Liga mnogo jaca od ovog,,, Ja ovo samo gledam kad zelim da spavam,tad bolje mogu zaspati ^
@ForeverBiH Pa šta radiš koji k na ovom clanku
Vitez i nije za Premijer lige.
pucajte minuse do sutra, gledao sam cijelu tekmu, naguzili su vam se preofirno...toliko
@ZlatnaDolina Sta ima autogo
too petrovicu...naprijed zeljo ljubavi moja...
Bravo Ljoze