Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sportska manifestacija je javna manifestacija, a policija je zadužena za sigurnost javnih skupova! Kakvo ba naplaćivanje od klubova! Apsurd.
Ma kakva javna manifestacija, kriju se po stadionima pricao mi jedan sto je gledao :D.
Navedi mi javnu sportsku nogometnu manifestaciju u BiH gdje nije potrebna policija? Ko pravi nerede, igraci, strucni stab, klupa, sudije il tzv. navijaci?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Cuj usluge policije na debiju 36 do 38 hiljada KM. Pa kolko je to po pendreku matere ti mile?
da a niko ne spominje što nista nisu uradili sto je na stadione uneseno kamion pirotehnike i što je savez ogulio klubove kaznama jer oni nisu uradili svoj posao.... ovde se navedeni klubovi trebaju udružiti i podnijeti tužbu jer su ovi svojim ne radom oštetili klubove a sada hoće pare
@mibosnjaci Voli svoje, postuj tudje. Papane, je3em te u taj mozak glupi. U Sarajevu su se uvijek postivali rivali, jest bilo provokacija al to je u raji tako. Uvijek su jedni druge po malo trpali zezancijama, ali nikad se nije omalovazavao niti jedan klub. Pogotovo kod pravih navijaca koji svoj klub vole iz srca ne samo svoj klub nego i svoj GRAD. Jer na kraju krajeva oba kluba su iz ovog grada i trebaju se postovat. Ti si garant neki prigradski papak koji je sljego "uuooodnekudaa" koji od juce navija za Sarajvo i gotivi ga vise od onog sto je bjezo ispod granata u ovom gradu. Jadu jadni.
pa da imate normalne navijace a ne divljake ne bi vam trebala policija ,naplatite to od njih
Joj ovih iz mupa vide da je SARAJVO stalo na noge i da je najbolji klub u BIH i odma udaraju nas po dzepu cc A.C.A.B
Pa majku vam gdje jos necete traziti da malo kradete i gulite narod/institucije/firme!!! A jos je ludje da MUP ovo samo moze u Kantonu Sarajevo i nigdje drugo. Pa kako to? Bolje vam je da radite svoj posao i mozda vam onda nebi genocidasi iz MUP-a RS-a ulazili u Sarajevo da pretresu medijske kuce. A vi sad ko fol naplacujete svoj "rad", hahahaha!
Paaraaa nema , nit ce ih biti
Lahko će Sarajevo to platiti, al Željo i Olimpik nemaju za kifle.:D
Jarane, navijac sam Sarajeva, ali ne vidis ti vecu sliku. Lahko je nama reci da ce Sarajevo to platiti. Problem je sto ovo moze dovesti u pitanje sve sto je ucinjeno u nasem klubu. Ako je Vincent Tan pametan, kao sto jeste, on nece ovakav reket tolerisati. Ovo je lose za nase klubove. I nisam iznenadjen da se ovo desava SAMO u Sarajevu od strane istog izdajnickog MUP-a koji je dozvolio da genocidasi dodju u Sarajevo da pretresu Klix. Majku im cetnicku.
Zna se ko u svijetu osigurava stadione 'redari' a u slucaju nereda upada murija i kakve crne pare
od sada manijaci osiguravaju tekme,danas odlučeno
hahhahahaahaha ma ugasite ii želju i sarajevo,zato je gracić htjeo da ide iz kantona
Imaju li oni ugovor s klubovima za obezbjedenje stadiona? Ako nemaju nek odhebu u skokovima. I onako ne znam čemu služi 13 policija i direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH!?????
sve to treba amaterizovati i krenuti od duple 0,nikad se nasi klubovi nece izvuci iz dugova.
samo me interesuje kako to odjednom najbogatiji klub u drzavi jajajevo dobija tuzbu za neka dudugovanja ovo je smohesno
Koliko si iskopleksiran sa zom svojim tkz bogatstvom da mi te je stvarno zao kada svaki dan na ovom bordo obojenom klix procitas da tvoj voljeni klub duguje nekom mogu samo zamisliti tvoje frustracije stvarno mo te zao
od koga će naplatiti opština centar što oni nisu spriječili da se zapali,to narod plaća ili...
neka to klubovi fakturišu svojim vjernim huliganima (navijačima) zbog kojih normalan svijet ne može gledati utakmice i uživati
A.C.A.B