Selektor Gane objavio spisak
0
Muntari stiže na Koševo
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi p.i.c.k.e jedne hajmo demolirat ambasadu srbije pa jel ovo nas grad ili nije?
poderat ce nas ko hrvati srbe u ratu
Noz, kolac, Jasenovac Noz, kolac, Jasenovac Noz, kolac, Jasenovac Noz, kolac, Jasenovac Noz, kolac, Jasenovac Noz, kolac, Jasenovac Spremte se, spremte cetnici.
@Hefendija mamu ti Zoru sprcim kao i ostalim vlasima tek onako reda radi.da boljearstete.
kad ga zec jednom ruzno pogleda :p http://blitz-bettingtips.blogspot.com/
JEBA.ĆE GA SULI MUNTARI NA PADINSKOJ SKELI :)
@hefendija DOSADAN SI J.E.B.O TI AMFILOHIJE RADOVIĆ MATER @cetalj SUTRA ĆEŠ SE TI NAGUZITI U AUTOPRAONICI DOK BUDEŠ RIBO KOLA PROFITERA JADE KMETSKI.
Ovakvim sad Ganic mora da se naguzi
A da li znate da je naš vrli rejs hefendija Serić zabranio komentarisanje hapšenja Ganića? To je velika tragedija za Islamsku Zajednicu BiH, jer od sada Ganić postaje vjernik Islamske Zajednice Srbije!
admine, yebla ti ta crncuga mater u po prkna. sto nam blokiras komentare vazne za nasu zemlju. kurrac nas boli za fudbalom i tom africkom zivotinjom. dabogda ti izdrko u kljukusu.
ovaj inoom iz basela. ja nisam nista manje a bolje u zivotu svom vidio. obratite paznju na ovoga malog. nevjerovatno.
vala ste mogli nači i drugu sliku!poslije udinesea čovjek je još igro u portsmut-u,a sad igra u interu ako niste znali!
Sta je stranico.....ukidas komentarisati Scotland Yard i hapsenje Ganica....a sto ukidas.....pa pusti nas....ne mozemo ti nista ....e koje ste pi..... Boze sacuvaj....najedite se nasih para.....i nikad se nemojte zasititi...sto ne mognete potrositi ostavite djeci.....pa eto...slucajno se znam privatno sa Ganicem i prenijecu mu da ste ukinuli komentare....ma bravo vam....srecom pa presnimih sve....majku vam zetonsku...e jeste zetoni u picku pickine materine...ma fuj
ako grijanje opet poskupi prelazim na el. energiju
jo daba vama kolko god mi izgubili od gane srbi ce na svjetskom duplo popusit od njih to je logicno ,ako izgubimo