Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POLA COVJEK POLA ZVIJER IME MU JE DIDIER
ja ja sacete vidit realovci kako droba dere guzove ahahahaha.....
Don\'t shit!!!!! ne mogu da vjerujem, ne mogu da vjerujeeeeeeeeeeeem aaaaaaaaaaaaaaaaaa! To bi bila Barca za koju svim srcem navijam! VOLIM TE DIDIER!
Drogba je sjajan napadač, ali pada ko da je prošo Barseloninu školu, pa se s te strane sjajno može uklopiti
haha dugo se nisam ovako zasmijao, uostalom, želje su jedno - mogućnosti drugo
Drogba 1.89m, Ibrahimovic 1.95m, Dzeko 1.93m. Dvojica od ovih visokih igraca znaju baratat sa loptom. Zadnji ne zna, i ne pazi na svoju formu dovoljno da to sto dovoljno ne zna ne bude toliki faktor da non-stop grije klupu.
Dajte ba ljudi, uz respect prema Drogbi, nije Barca rekreacijski klub ... Mozda kad bi godine u Eure pretvoroli.
dobiće buskec konkurenciju
Simulatorske sposobnosti je vec dokazao u dvomecu polufinala tako da je tranfer vrlo vjerovatno moguc.. :)) Dobrodosao Didier...