Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj kao da ima srpskih korjena, nije vazno sta statistika kaze, vasno je ono sta on misli, i on je upravu a svi drugi lazu, ovo je tipicno sa srbadiju,,,
Ovi igraci su fakat samo za ganjanje lopte, cim pocnu pricat, same gluposti ispadaju.
ja sam u pravu jer sam zavrsio pravni fakultet ;)
Hej ti sto si krepo jesili ikad cuo za drugog Millera, zabio preko 400 golova, prosjek gol po utakmici i donedavno je drzao mjesto kao prvi strijelac na Svijetskim dok ga Ronaldo nije prestigao. Ni Gomez nije los, prvi strijelac Lige prvaka prosle sezone a i ove je medju vodecima ako nije i vodeci.
O.b.r.i.j. ga mileru
Onda je bh premier liga najjaca.. Kod nas svi izjednaceni..
ko ce ovo izvaliti nego neki zaguljeni njemac........presmijesno najvise euro uspijeha imaju kolubovi iz serie a,primere ipremiershipa a bundes je prema njima mizerna
Svakako. Timovi iz donjeg dijela engleske ili spanske tabele bi se pred njemackim fenjerasem samo mogli saget i pod..at.
ovaj hitlerov potomak je vraski u pravu,zaista se slazem sa njim po pitanju izjednacenosti,ali moj mulleru vi ste tako dosadni za gledati vec 100 godina nabijanja neka na pamet,odbijene lopte,najbolji strijelci cu vam zvani FLIPPERI(KLINSMANN) a ima i on potomke u gomezu,kloseu,itd itd,zaista niste za oko bas ugodni izvini..
Haj ne seri.
Upravu je Muller!!
joj malogo sto je luddddddd www.smjesne-slike.blogspot.com
hahah,vidi ovog \"dea\" ..ocito ne pratis fudbal pa pricas tako :)) pa brate,realno kako je bundesliga jaca od premier shipa ili premiere,skontaj da vamo QPR koji je tek usao u premier ship dobije velikog chelsea a u njemackoj kad neki tip ispod 5 mjesta dobije ovu prvu petoricu ti meni glavu odmah odsjeci :))) upravu je neko bio od ovih sto je komentarisao,Muller je samo tu da ganja loptu,nek šuti !! rooney rooney
Go and kill yourself ! :D Pustite ga, ne zna on sta se desava van Njemacke..
čuj \'podsrestvom toga\' izjavio ??!?
Ne serite boga vam. Covjek je njemac prije svega i normalno je da podrzava i voli ligu svoje zemlje u kojoj izmedju ostalog zaradjuje svoj hljeb. Da je nasa liga na ovom nivou i da nas igrac ovo izjavi ljubili bi ga u k.u.r.a.c svi i napravili mu veliku zlatnu statuu.
Sta je maloljetnici, sta se palite odma, jeste li se nasli uvrjedjeni d.r.k.a.dz.i.j.e Messija, Ronalda i Ronnya..... njegova izjava nije toliko daleka od istine , manje-vise je upravu .