Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato ce pele izmsiliti neki svoj rekord dok je bio na odsluzenju vojnog roka, i reci ce: \"evo ovo nije oborio, nije bolji od mene.\" tom se*aku ne bib ila cast cestitati messiju kao mulleru gospodinu.
Sto ti je Svabo moj brate, gospoda...
muller,njemacka kultura,a tvoje rijeci citaju balkanci necemo se sloziti s tobom nikako eto samo da znas:)) i znaj i to da sam ja prvi sto sam ti istinu rekao,ako ne vjerujes moj mulleru,de zaviri po nasim komentarima pozz s balkana,ti si ipak najbolji,kad messi ostari kao ti,mozda moje dijete ce rec da je messi bolji,sad sam mu ljubomoran pa necu priznat hehehehe
što ti je švabo, gospodin. da je naše gore list umro bi od ljubomore i zavisti.
kajzer gerg
Ovi antibarsisti antimessisti isto srbi ocam, vjeruju u svetsku zaveru u korist barse hahaha paranoja prava :D
jel tebi lubanja odzvanja kad ti spucaju čvoku pa te zato zovu keramičar?
cuj stima se messiju i barci hahahahaha :D fino u statistiku ko.nj.u maloumni pa pregledaj koliko je kristina zabila iz penala ove sezone :)))))
kristina: \"kmeee, kmeee, smorinjo reci ostalima da sve meni lopte salju, moram dati cetiri gola, lesi me opet pretekao po golovima, kmeeee, opet ce biti bolji od mene kmeee, a ja ovako lijep i zgodan, pun ko brod, kmeee, vidi mi misica...kmeee..\"
barceloni navučena pobjeda, a realu titul penal protiv reala nije sviran godinu dana i vi govorite o poštenju ? fuj
hahahahahahaha haj ne budi smijesan, svih 68 su mu golova nastimali :)))))
sad se igra puno vise utakmica
i kazu ne namjesta se barceloni i messiju, bas veceras je trebao oborit rekord sa 3 gola i ne bi mi sigurno bilo krivo da ih je normala zabio, ali nakon sto je malaga pruzila otpor i bilo je 1:1 dosudjena su 2 penala barceloni i naravno navucen je rekord messiju i pobjeda barceloni. trebalo bi ga biti stid sto je ovako oborio rekord
Evo oborio ga je, ljubi ga dajđa Ćavi hahaha
Čast mi je što je Messi već večeras oborio moj rekord!
Zelite posao u EU sezonski legalno placen pogledajte :) http://q.gs/1663782/posaoinostranstvo