Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GoSpOdIN
Kad pogledam Željin sastav, nakon svake utakmice koju pobjedi, pa ono na kraju kad u krug stanu, prosto sam ubjeđen, i siguran da je to trenutno najbolja ekipa u BiH. Željo hvala ti što si nas manijake učinio ponosnim, i što sa nestrpljenjem i žarom u grudima čekamo tvoje tekme i slavimo tvoje pobjede!!!
Vaso Miskin Crni ili nogometna sekcija pri Športskom društvu Željezničar je danas favorit protiv Slobode
A s kim igraju puleni utrpanog???Pa oni su ispali nemoj te tako!!!
Iako su mnogi bili skeptični po pitanju Mulalića,on je pokazao prije svega ljubav i zar prema voljenom klubu,a rezultat toga su Željini rezultati.
ove dvije utakmice ce nam pokazat sta nas ceka iduce sezone skracivanjem lige, utakmice pred 9,10 k gledalaca u svakom slucaju bolje neg 500,600...
Sablja sasjeci ih sve u korijenu!1921
Veliki motivator !!