Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edis Mulalić: "Vidite, zapravo, ja pojma nemam u taktičko - tehničkom smislu. Ja samo urlam i tražim od zadnje linije da nabije loptu do centarfora, a kad je on izgubi na 70 metara onda urlam da se svi vrate na 16erac...tako ja poimam fudbal! MAJKO MILA KOGA ONI DOVEDOSE UMJESTO ODOVIĆA!!! DAJTE LJUDI JEDNOG NORMALNOG TRENERA I PUSTITE GA NAREDNE 3 GODINE DA RADI U MIRU!!!
mulalicu hvala ti za sve, ODLAZI !
osim što ste pokazali primitivizam i bahatost,ali kakva bola sreća protiv rudara iz prijekora?nesreco
Dvije budale koje su dva najveca BH kluba doveli do ovakvih pozicija su Dino S. i Edis M.. Blagu predmost dajem Mulalicu, zbog prezimena.
garnišla@-moram ti se pridružiti tvom komentaru.Koliko god mi "zezali"jedne -druge, moram ti reći da je I mene stid kao simpatizera "bordo" boje, gledajući generalno ovo je bruka za naš grad , dva renomirana kluba sa nekakvim "strašnim" pojačanjima, sa "bogatašima" itd I itd. ovo je žalosno I smješno, ruku na srce nijedan ne zaslužuje Europu.
E, cuj oni igra na srecu !!
Mene je iskreno stid kako moj Zeljo igra u zadnjih par utakmica. Mozete me kritikovati koliko hocete, ali derbi protiv Sarajeva je cisto 0 bio i nasa sreca. Ono nije vidjelo lijepe igre, samo udaranje i nabijanje lopte. Prosla tekma protiv Zrinjskog nista bolja od te, Zeljo igra na snagu koje nema. Ne mozes osvojit Mulalicu ligu sa taktikom nabijte Lendricu. Mora tu biti neke taktike necega, nije ni cudo sto ne mozes nikog dobit kako treba. Nismo za Europe, samo bi se ofirali sa ovom igrom.
Ti veze nemas.Ako ti budes sledece sezone Zeljin trener Zeljo nece evrope vidjeti...
Edis nije trener za ovu ekipu..ne ide vas!!!!kad je islo?jedina dobra utakmica je protiv sirokog 2-0.ostale su dobijene na guzove..sloboda,travnik,sarajevo..istana,pobijedili,al igre nigdje..taktika ista svaku utakmicu,svi provalili..Trener treba da bude takticar,pedagog,gospodin koji na presicama daje pismene i kulturne izjave,a ne da pominje muda,pitu i japiju. Bilo bi korektno sa njegove strane da podnese ostavku...nije stvar sto se ne ide u evropu,stvar je sto nema igre,ljepote u igri,vazda isto..ne moze sreca okrenuti ledja u 5 uzastopnih utakmica..
Jebi ga raja..."Zeljo u srcu"ali nesto ne stima nije do Edisa do igraca je vjerujte ne vole oni Zelju kao mi,naravno svaka cast izuzetcima,pojedinci nisu dostojni zeljinog grba.
Gadan je Rudar u gostima.Hahahahaha
sramota mulalicu,sanse niste imali u prvom
Mulalicu, nije sreca u pitanju nego je problem sto nisi poslozio igru. Pogledaj kako ti igraci igraju preko tv ekrana pa ce ti biti jasno. Ipak mislim da je potrebno dovesti strucnijeg covjeka kao jednog Odovica jer za tebe Mulalicu ovo je prevelik zalogaj.....
Malo nam je i znanje okrenulo ledja.
Dosta više Mulaliću sreća nam je okrenula leđa i slične izjave, ovo smo MORALI znači MORALI da dobijemo. Bolje uigravaj ekipu, prodaji za sljedeću sezonu, ova je izgubljena već prije 5 kola.
Seljačina. mrs iz Želje