Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kontao ovaj Zrinjski evorpska ekipa, a ono sve na valjanje, na prljavu igru. dali jedan go, zeljo zasluzio bar 2 u drugom poluvremenu
Hvala Manijaci na paroli da Mostar nije škutorija. Naše je da ih zgazimo u srijedu u Mostaru ❤️
Mostar je Škutorija jer 70% ekonomije Mostara drže Škutori i njihovi strani poslovni partneri.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jakirovic je gospodin trener !!! Daj boze da i mi dovedemo pravog strucnjaka i uz to gospodina !!! Ovaj primitivac nas samo bruka, a osim dobre motivacije , pojma nema! Taktika NULA
Narkoman
Nije Željo zaslužio da izgubi, ako ništa X je bio najrealniji. 2 penala ne svira Peljto + prečka + Santosov slalom ... A što se tiče Zrinjskog vidi se da su iskusna ekipa ali više su ležali nego trčali i imali su više sreće nego pameti iz jedine prave prilike dali go i to je to što se od njih večeras vidjelo.
Nema nista bolje od toga kad igras lose a ovi ti ne mogu dati gol. Bravo zrinja sad rodjene oderat
Tuljan je za ovog Mulalića gn.Glembaj
Ovaj Željo samo papke oko sebe skuplja. Čast Odoviću.
Loš Zrinjski jači od danas dobrog selje 😂
Mulalić isti Perhan,samo mu ćurka pod rukom fali.
najjači doček ultrasa je bio danas sa istoka,željko komšić vaš je predsjednik
Ako ti je to najjace uzmi konop i objesi se
Klasični sarajevski šibicar....
Meni nije jasno kako sebi Sarajevski velikani dopuštaju da ih pobjeđuju ovakve kvazi ekipe. To bi isto bilo kad bi Bačka Topola se zahebavala sa Zvezdom, nigdje veze. Sarajevo je glavni grad i mora barem jedan od 2 kluba da hara ligom! I to svake godine.
U većini normalnih liga prvaci ne dolaze iz glavnih gradova....
U većini glavnih gradova su i glavni klubovi, osim Njemačke, lige petice npr. Hajte molim vas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Mulalic ko da ga je Alija Braco Hadžiosmanović pravio. Lik ima energiju, svaka mu cast. Jedino je on Zelji vjetar u ledja, sto se tice igraca 2. Liga.
vidi ovih debila sto dislajk sami sebe lazu j... vas zeljo
jaci zrinski realno