Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek i igrač bez premca..gdje god igrao zelim ti sreću i ogroman uspjeh i akobogda da zaigras i u reprezentaciji.. sretno paša..
Uspješnu karijeru ti želim i da te povrede u budućnosti zaobiđu ! Hvala ti Nihade ❤
Sretno Niho i hvala za sve!!
Sretno dalje!
Sretno ti momčino,ti si ponos kluba i grada.
svaka ti cast gromado od momka i nase odbrane, tebi su vrata uvijek otvorena. sretno u karijeri i u repki. Ispod Trebevica sanjali smo sne.
Smijesna liga, osvojis ligu , ides da igras Evropu i krenes rasprodavat najbolje igrace, jos jednom smijesna liga i smijesna drzava, Sarajevu sretno u Evropi
@candreva Transfer odrađen jos na zimu.Vrijeme mu je..
LEGENDO
Da te sva sreća prati a povrede i loši ljudi zaobiđu, momak koji je primjer onog što treba da nam akademija donese. Sretno i Abd da se vratiš kad budemo klub koji će igrati grupe lige UEFA.
Sretno... Sve najbolje🏆
Najezio sam se na tekstu, sretno sve najbolje
Za koliko je prešo ?
milionče