Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je trenutno najdrazi igrac od ovih nasih.
Ma ljepota je da i u Engleskoj imamo više igrača. Sad pogledam utakmice Citija, Evertona i Stouka sa uživanjem.
Mume mašina¨!
Mume je kralj!
ŽELITE ZARADITI NA KLADIONICI BEZ DOJAVA I LAŽNIH OBEĆANJA? NIŠTA VAS NE KOŠTA PROVJERITI: www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno). NAJBOLJI LISTIĆI na internetu, kao što smo naveli - bez dojava i lažnih obećanja! Svaki mjesec ZARAĐUJEMO između 600 do 1.500 eura (5.000 do 12.000 kuna). Mi NE nudimo dojave ni sigurne listiće. Realni smo i pošteni te posjedujemo najuspješniju i najučinkovitiju metodu za klađenje. Saznajte kako možete zarađivati na kladionici uz tim stručnjaka koji svaki mjesec ostvaruju velik plus. Dugoročna isplativost je GARANTIRANA, a vaš zadatak je samo da pratite ono što igramo. Uvjerite se na stranici i javite nam se na mail ako želite primati naše listiće www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno)
To LAfcino !!!
Besic je beton ko ona moja komsinica Elma. Joj ljudi da vidite Elme... mmmmmmm
pa sto ne igra svaku utakmicu svih 90 min -_- mislim ja se slazem s tobom Besic je najbolji, ali cime ti pokazujes Martinezu da ga cijenis???
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ Da li ste razmišljali o dugoročnim konstantnim prihodima na najlakši način??? Naravno da jeste!! Evo ekipe koja vam to omogućuje!!!
ima mali muda i gotovo.. bosanski receno..
Haha pazi zadnje recenice Također, topao je iznutra.... Sad se postavlja pitanje kako ovaj zna?? ;D
Besic je kralj da se razumijemo, samo je smijesna recenica :DD
Zbog takvih kao ti sam i napisao komentar dodatni da ne bude odmah da sam cetnik koji mrzi besica, ali dzaba, ti si dosegao taj nivo maloumnosti da mislis da si pametniji od svih. Ko je rekao da nesto nije ispravno napisano, na kakve se ti knjige pozivas, na kakvu zlobu i zavist? Takvi kao ti ne bi znali zbariti trebu ni da im se sama nabacuje, toliko o tvom citanju na kilometar. Razguli!
Vranješ na probi Ko je i zašto plasirao ovu laž o reprezentativcu BiH? Piše: V. K. Iako su brojni bh. mediji javili kako je reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ našao klub, to ipak nije istina. Naime, Ognjen Vranješ nije potpisao za češku ekipu Pribrama, kako je to bilo plasirsano u medijima. Istina je da je reprezentativni stoper Bosne i Hercegovine na probi, ili tačnije, tek stiže na probu u ovu ekipu. “Nismo potpisali još uvijek nikakav ugovor. Vranješ će biti na probi sa ekipom nekoliko dana, pa ćemo vidjeti. Mnogo će toga zavisiti od toga šta će reći trener Tobias”, rekao je direktor Pribrama Peter Vetrovsky. Iako je bez kluba već mjesecima, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić Vranješa konstantno poziva među Zmajeve. Iz tog je razloga zanimljivo kako je vijest da je Vranješ potpisao za Pribram plasirana baš u vrijeme kada je Sušić objavio spisak igrača za utakmice sa Walesom i Belgijom.
ma slabo je igrao onaj period jer mu je Messi jos bio u dzepu sa SPa.. sad ce se on popravit i pokazat kako je dobro cuvao messija u brazilu, toliko dobro da nam je zabio samo jedan go, i ostavil nas bez i jednog boda sa u startu umanjenim sansama za prolazak grupe.
Mume je 100% profesionalac i uvijek daje maximum na terenu..i vrlo mlad je dosao na ostrvo tako da je sjajna buducnost pred njim koju ce zasigurno iskoristiti na najbolji nacin..kako u klubovima u kojim bude igrao tako i u reprezentaciji..
Samo ga više ubacaj u igru moj Martinezu. Nemoj da ti sjedi na klupi a igra tamo neki starac ;)
svaki put kad procitam ovo "ubacaj", povratim obrok koji sam prethodno pojeo, dzaba doruckov'o...