Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imenjace gazi sve pred sobom . Ostaviš srce na terenu borebneost i zalganje svih 90 min ti nedostaje igraš do posljednjeg atoma snage !
za pola godine ces nažalost izlizat toliko da ćeš konstantno vuci neke povrede.. Nisi mašina, koja može samo trčati ko lipicaner, igraj mozgom kreči se pametnije po terenu inače će tijelo polako da otkazuje, jer takvi igrači poput tebe koji samo trci a ne čuva snagu ne postoji osim Ljumberga koji je vukao povrede koja mu je okončala i karijeri..Jos si mlad pa sad možeš
Volim što imaš samopouzdanje i muda ko Trebević!
Mume Ti si već odavno savršen i naša legenda.Samo naprijed i želimo ti da još više napreduješ i uspiješ.Sa svojom energijom,borbenošću to neće biti problem.Jedan si od rijetkih koji istim žarom igra za reprezentaciju i svoj klub.
Nemoj tako da se hvališ, možeš ko Šumaher past na kamen pa ćeš za pola godine biti najbolja biljka na svijetu. Reci InnŠaaAllah!
Pozitivna strana Safeta Susica
Samo naprijed skromni Besa :)
Samo se nemoj uzdizati u smislu oholiti! Ti ces daleko dogurati!!!
Jedini razlog sto jos nisi u prvih tri je sto si previse skroman. Mislim da trebas poraditi malo na tome, Luisa Hay i slicno.