Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAfcinoo sa nestrpljenjem ocekujemo tvoj povratak na teren ! :))))
STAKLENE NOGICE. Nikad lik nece biti spreman. Ima noge lose napravljene, stalno nesto povrijedi. Isto kao Kolasinac. Medo na staklenim nogicama. koji ce klinac ikome takvi. I jos bacis neke milione na debile koji se ko tetke povrjedjuju. Muskarci u stiklama.
Želim ti Muhamede što brži oporavak I da te zdravlje dobro služi narednih 100 godina.
nadam se da ce se malo pazit sada, Koeman ce mu sigurno dati sansu da zaigra, samo da ga zaobidju povrede
Em se povrijedi u revijalnoj utakmici, em je bio u duelom sa tamo nekim 'polovnim' igracem - Schneiderlin, ko li. Da je bar pao u duelu sa Rooney-em ili Ibrahimovicem, tjesio bih se - pokusao da ukroti velikog Ibru, i povrijedi se. Ovako... Ide na_bolje - ne urek'o se.
Sretno Moo i jedva te cekamo u repki.Curi puno sredina bez tebe.
eeeee
nisam nista lose mislio vec ono pred mec kad kaze Muhammed Bešić,navijači kazu eeeeee
Bravo Mo...Da ti ovo bude zadnja povreda u karijeri inšallah...Ostalo će doći jer imaš kvalitet....