Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ga je pustio od pocetka mislim da bi manje golova bilo. Al eto iamt ce jos sansi
HAHAHAH, ASISTENCIJA SEZONE SVAKAKO
Glupan Nek je on ruke is tetoviro,nije ga trebo uvoditi ni danas jbg 88min
UH, što usra vlastiti debi mahalskim potezom!
Prvi potez pa kiks
Susic je rekao da nece pozivati igrace koji nisu standardni u svojim timovima . Znaci da Besica nema u reprezentaciji u sjedecim utakmicama jer jos nije odigrao ni minute za Everton koji trenutno gubi kuci 2-3
Pa kako sad na klupi kad cijenjeni forumaši vele da nije on za Evertona već za Bajerna,Barcelone itd ?
treba besicu jos snage to je rekao i trener evertona da ce debi odraditi tek kada odradi jos koji dan teretane. jer ne moze besic u engleskoj igrati sa ovakvom fizickom gradjom.
uskoro nema da bude ni na klupi..nije on neki igrac
Opalim ti staru ja pa Muhamed Bešić, pa Tomislav Piplica, pa Safet Sušić. Dakle, ovaj raspored je prema starini, počevši od najmlađeg. Ukoliko ti se raspreod ne sviđa, obrati se Fudbalskom savezu BiH.
u stvari on i nije igrac..on je igracic i to trecerazredni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E pa treneru , primio si za 2 utakmice i 5 minuta trece 6 golova ! Mozda je vrijeme za Besica ?
baš,Bešić se itekako pokazao:)
debi za zaborav , al ovako se uce lekcije ,sad se vise nece zajeebavati bez potrebe :)