Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teski panj...26 mu je godina a nigdje nije uspio, tako nesto samo kod nas moze da bude reprezentativac i onda se cudimo zasto smo tako slabi...pa u svakoj ozbiljnoj zemlji se takve panjeve ismijava..neznas dal da places il da se smijes kad vidis koliko je los
neću o fudbalu
Kako je izgorio lik...
kako je kreno ja sam konto ode u Real
Eto para. Sad ce mu babo jos vise maltretirti komsiluk.
Cestitke dobar izbor. Boro ga stvarno treba, citao sam njihov fan forum i bas ga cijene i postuju. Malo su bili nefer pa pricali kako ima treba napadac i krila, ali kad se Leeds ukljucio onda su se usrali evo ga. Samo da ga povrede postede i napravice dobru karijeru.