Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za reprezentaciju se igra srcem, a ne iz interesa… Ono, ili imas ili nemas taj naboj u sebi - tko toga nema, ne treba ni igrati.
Pa vecina Bosanski katolika ako ista valja igra za Hrvatsku , jel to sa srcem odrice svoje domovine za susjednu zemlju ?
Hrvati ili Bosnjaci, to je za mene pitanje sinonimije… mozda sam ja vise Bosnjak od nekog Bosnjaka koji je mozda vise Hrvat od mene… Za mene je to jedno srce i jedna dusa oduvijek, pa zovimo se kako tko zeli! "Zagrlimo se k'o braca, neka pjesma u glas krene… svaka rijec je poput lijeka, svaka nota , uspomene… Zagrlimo se k'o braca, pogledajmo u daljinu… odrasli pod istim nebom, na istim suzama i vinu!" Zivjeli! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
puna bosna ovakvih
ne znam sta se ima dizati prasina oko igraca tipa tankovic. da je kvalitetan ne bi sa 24 godine igrao u svedskoj ligi, vec u nekoj ligi petice. i to igrao kao standardan igrac a ne sjedio na klupi. ovakvih kao on ako ne i boljih imamo u domacoj ligi.
mater u pčk ti zaśicam
mrs papak prodani
Haris Vuckic prvi strijelac Twentea, hvatajte ga dok nije zaigro za Sloveniju.
Ko da su ga pitali da li želi da vozi Yugića ili BMW. Uvijek BMW, yebo nacionalni ponos. Isto Mirza Teletović, stari interešdžija.
Ne razumijem....Kome je on bitan kao fudbaler? On igračina???
Ne znam zasto je se ovom uopste dozvolilo po odrugi put da se izjasnjava bi li ili ne bi za Bosnu? Prvi put kad se odlucio za Svedsku gotovo je, ko i sto ga je zvao vise?
Ko ga hebe. Hoće, neće, završimo s njim i ne spominjimo ga više.
persona non grata
pa nije lud da igra za BiH, vidi lik svi bježe odavdje, spašava se raja ko sa Titanika.
Pa ovaj nema kapacitet ni da igra za nas, švede pogotovo. Tako da ne znam ni kog ga je đavla htio mjenjat.
Prodane duse nista novo onda ne treba da se cudimo sto Srbi i Hrvati idu igrat za Srbiiju i Hrvatsku,,,,jebo te cigan
Hahaah kao i preci mu kroz povijest,svako malo mijenjanje nacije,vjere,identiteta, neimanje obraza isl....genetika je to ipak....
yebo reprezentacije... svakako su postale skup placenika i to onih koji nemaju korijene u toj drzavi...
Muamer staro švedsko ime...