Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
deb.i.lu ako vcrs holandija pobjedi portugal a njemacka dansku svi ce imati po 3boda jedino njemacka 9 i onda danska pobjedila holandiju, holandija pobjedila portugal a portugal pobijedio dansku svi imaju pobjedu u medjusobnim omjerima tako da gol razlika odlucuje.
ma pravila su zakomlikovana bez potrebe, da bi se ostavio utisak dosljednosti. u sustini, kada se pravila prevedu na jezik normalnog covjeka, u slucaju jednakosti 2 ekipe po bodivima - odlucuje medjusobni resultat. u slucaju jednakosti 3 ili 4 ekipe, odlucuje gol razlika (jer je moguce imati u ovom turniru 3 ili 4 ekipe sa jednakim brojem bodova, samo u 2 slucaja - ili da svi igraju nerijesene utakmice, ili da se kruzno tri ekipe pobjede kao u slucaju holandije, portugala i danske. znaci to pravilo medjusobnih pobjeda za vise od 2 ekipe je samo na papiru i ni teoretski se ne moze primjeniti za vise od 2 ekipe)
Čekajte kako holandija da prode, jer ako dobije portugal imat ce 3 boda kao i portugal i danska a tu se gleda medusobni susret, da je samo portugal bilo bi ok ali izgubili su od danske a oni vec imaju tri boda, il ne znate pravila ili uefa krsi zbog Holandije i profita
pričajte vi šta hoćete ali CR i kompanija večeras prolaze aBd
Ako budu čuli Borisa Bilića sigurno mogu!
samo da hoce CR i Portugal ispasti!!!!!!!!1
Ja rekoh da Đankalankaho ispada! Eto!
niskozemska
Vodozemska
pa i jest medjuobni duel taj koji oducuje,ali naravno ako te dvije ekipe imaju isti broj bodova
jesu glupa ova pravila, zar ne bi bilo bolje da medjusobni duel odlucuje ko prolazi
da Ronaldo i kompanija ispanu
eb.em ti nizozemsku i van persia i kompaniju, puuuu zbog njih sam po.pusio na kladionici !!!!!!! dabogda nikad nissta ne osvojili
Ne moze.