Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma tata mu placao da igra prvi 11 u Zelji i platio da se proda u Grcku. Ja znam. Pa Coca je zabio gol prvu tekmu sto je igrao u Grckoj, stari platio onom drugom timu da puste Cocu da zabije.
potpisnik ovih redova bi trebao da zna dabenzema nije promjesao nadarevica, nego spahica! ali se u svakom slucaju, slazem da nadarevica treba prebaciti na klupu..
Susicu, spasi nas, idi u svoju Francusku! Ti si fukara u mozgu i sve da si mogao dobiti FR ti to ne bi uradio radi svoje domovine Francuske! Ti nisi nikakav patriota ove zemlje, zato napolje iz nje dok god tako demoralises igrace i njegove vjerne navijace! Napoljeeeeeeeeeeeeeeeeee pod hitno!!!!!!!!!!!!!
benzema je spahića izradio u kaznenom a ne nadarevića. nadarević je samo pokušao ispraviti grešku spahića i blokirati udarac. a i da je nadarević ispao šta bi bilo sporno. benzema je levatio i mnogo bolje halfove i od spahića i od nadarevića. protiv cocalića nemam ništa, ali ovakve gluposti i naručeni tekstovi isanoviću ne mogu proći.
COCA JE MASINA, SJECAM SE NA DOBRINJI KO DJECA KAD SMO IGRALI SVIJU NAS PROSEVA NA TERENU HHH TUKLI SMO SE KO CE DA IGRA SA NJIM ... SELAM COCI AKO BUDE CITAO I SRETNO U NASTAVKU KARIJERE...
Odlican igrac. Sigurno ima mjesta u reprezentaciji.
Cuj moze li zakrpiti?pa ne igra u tunguziji da ga se testira.Davno je zasluzio poziv umjesto umrlog rahimica
pa ovaj momak je sudeci po klipu vrlo zanimljiv,nisam znao da je tako dobar a i jaka je grcka liga
Od pionira je u ZELJI, ZELJO ga je napravio!
Od pionira je u ZELJI, ZELJO ga je napravio!
mojne ga bicemo jos veca rupa
Igracina! Saigracu poklopi se usima!
31 godina i vrh karijere nastupi u Azerbejdžanu??? Semjone, diskonektuj se, ne cita ovo Susic!
IMScouting je nedavno ovog momka preporucio Tottenhamu. Bas sam gledao i ove videe i stvarno je masina!
Napredujemo. Prije se zvao igrac cim na Kipru potpise a sad mozemo bez mladih koji su standardni u Grckoj. A sto jes jes, kako da Cocalic dobije sansu pored Rahimica(34) koji je standardan na klupi u Rusiji i koji se ne mora puno umarati igrajuci za klub, pa moze do pedesete biti u reprezentaciji. Jedva se i Muratovica rijesismo...